skip to Main Content
Menu
Dutch-Headshop: Van Zolderkamer Tot Full Service Seedshop, Smartshop En Headshop

Dutch-Headshop: van zolderkamer tot full service Seedshop, Smartshop en Headshop

Wat begon met een leuk idee om blowers te helpen met het draaien van hun jointje, eindigde in een absolute aanwinst voor de softdrugs wereld. De meesters van Dutch-Headshop begonnen 19 jaar geleden met het maken van een zogenaamde Rollmate op hun zolderkamer. Inmiddels leiden ze één van de grootste online headshops van Europa!

Gastblog: Dutch-Headshop

Dutch-Headshop is een online Seedshop, Smartshop, Healthshop en Headshop. Met een assortiment van meer dan 1000 producten kun je er terecht voor alles op het gebied van softdrugs. Vaporizers, wietzaadjes, plantenvoeding, paddo’s, truffels, wietpijpjes, lachgas, CBD olie, vloei, tip, weegschalen en nog veel meer! 100% legaal, gewoon bij jou thuisbezorgd!

Wat nu een succesvol onderneming is, stond aan het begin van deze eeuw nog in de kinderschoenen. Lees het verhaal over een bedrijf dat binnen korte tijd uitgroeide tot een belangrijke speler op het gebied van softdrugs gerelateerde producten en adviezen.

Geschiedenis Dutch-Headshop

In de hete zomer van 2001 kwamen twee broers samen met een vriend op een geniaal idee. De rollmate: een sleutelhanger in de vorm van een joint waarmee iedereen zonder moeite een joint kan draaien. Met de blauwdruk van dit idee gaan de jongens naar een bevriende metaalbewerker en laten een prototype maken. Octrooi wordt aangevraagd en op hoop van zegen beginnen ze met de verkoop van de joint roller vanuit de garage en zolderkamer. Tot hun eigen verbazing wordt de rollmate een groot succes. De jongens beseffen dat wat als hobby begon uit de hand begint te lopen. Ze besloten het assortiment uit te breiden en ook te verkopen aan klanten buiten Nederland. Internet doet zijn intrede en jaren later, in 2006, richtten de twee broers een webshop op: Dutch-Headshop was geboren.

De garage waar het allemaal begon

Naarmate de jaren voorbij gingen en de webshop zich steeds verder ontwikkelde werd duidelijk dat de naam Dutch-Headshop de lading niet meer volledig dekte. Klanten door heel Europa vroegen om meer dan alleen spullen om joints mee te draaien. Het assortiment werd groter en groter. Naast de Headshop zetten ze ook een Seedshop, Smartshop en Healthshop op touw. Dat bleek een slimme zet: Dutch-Headshop groeide al snel uit tot één van de grootste leveranciers op het gebied van softdrugs artikelen.

Verantwoord en Legaal Drugsgebruik

Bij Dutch-Headshop gaat het om meer dan alleen producten verkopen en winst maken. Het bedrijf maar ook haar personeel delen allemaal een oprechte passie voor softdrugs. Als pionier in de branche zet Dutch-Headshop zich in voor de acceptatie van alle legale middelen en heeft het respect voor de gebruiker. Om die redenen wil Dutch-Headshop naast een gigantisch assortiment ook alle informatie bieden om op een veilige en verantwoorde manier te genieten van softdrugs. Een platform met informatie en adviezen voor softdrugsgebruikers, dat is wat Dutch-Headshop is geworden. Alle producten zijn gegarandeerd 100% legaal en hebben geen gezondheidsrisico’s voor gebruikers. Met blogs, heldere productinformatie en een klantenservice die 6 dagen per week klaar staat, draagt het bedrijf bij aan verantwoord en legaal softdrugsgebruik in heel Europa!

Dankzij de formule van Dutch-Headshop is er een veilige en gezondere manier om softdrugs gerelateerde producten te gebruiken.

Dutch-Headshop bij Cannabis Bevrijdingsdag

Vandaag de dag

Vandaag de dag is Dutch-Headshop één van de grootste Nederlandse retailers binnen zijn branche en uiterst actief in heel Europa. De klantenservice draait 6 dagen per week op volle toeren en een redactioneel team produceert dagelijks interessante blogs over trending onderwerpen in de wereld van de softdrugs.

Waarom klant worden van Dutch-Headshop?

  • Ruime keuze op het gebied van Headshop, Smartshop, Seedshop en Healthshop producten.
  • 100% legaal, zonder gezondheidsrisico’s.
  • Alle informatie die je nodig hebt (en meer).
  • Uitstekende service. De Dutch-Headshop klantenservice is 6 dagen per week te bereiken via telefoon, mail, Facebook of Whatsapp. Op werkdagen van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur.
  • Give Away-acties.
  • Gratis verzending vanaf 25 euro.
  • Vandaag besteld? Vandaag verzonden!
  • Extra (staffel)korting op grotere aantallen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top