skip to Main Content
Menu

Wij zijn drie échte Rotterdamse ondernemers, altijd bezig met nieuwe uitdagingen. Iedere vrijdag komen we bij elkaar om te brainstormen. In hartje Rotterdam worden nieuwe plannen gesmeed. Zo ook die vrijdagmiddag in oktober. Als ondernemers, met veel ervaring op het gebied van (smart)drugs, voeding en content zien we een groeiende trend. Een sterk toenemende groep mensen die grijpt naar stimulerende middelen voor lichaam en geest. In een maatschappij die nooit stilstaat, zijn mensen op zoek naar ontsnapping, focus en rust. Een wereld vol verleiding en verslaving, met dealers, criminaliteit en drugsgeweld. Maar er is ook een andere kant aan dit verhaal.

"Wij willen drugs uit de negatieve hoek halen."

Recente ontwikkelingen, politieke beslissingen en nieuw beleid scheppen een meer gereguleerde miljardenindustrie wereldwijd. Een drugsindustrie met een andere visie. Een nieuwe wereld. Neem Canada dat de teelt, verkoop en het recreatief gebruik van cannabis legaliseert en daarmee, als eerste G7-land, deze softdrug uit het criminele circuit haalt. Studenten die experimenteren met microdoseringen psychedelica om focus te behouden tijdens het studeren en extra creativiteit aan te boren. Of de natuurlijke werking van CBD-olie bij slaapproblemen, stress, angst of pijnklachten bij (chronische) ziekte. Deze middelen vinden hun weg in steeds grotere hoeveelheden naar het publiek en kun je vaak gewoon kopen in de smartshop bij jou om de hoek.

...door onder andere actualiteiten, reportages, onderzoeken, feiten en meer interessante informatie te laten zien.

Het drugsbeleid en drugsgebruik zijn onderhevig aan grote veranderingen. Het zorgt voor een onuitputtelijke stroom aan nieuws en biedt kansen voor ondernemers én voor jou. Een nieuw idee is geboren: DrugsInc. De recht voor je raap nieuwssite die je iedere dag voedt met realtime, inspirerend drugsnieuws. Met een frisse, scherpe blik en een eigen identiteit. DrugsInc. focust niet op de negatieve kant van drugs, maar geeft je nieuwe inzichten.

Volg nauwlettend de laatste ontwikkelingen rond legalisering en beleid, blijf op de hoogte van de laatste trends en check de stand van jouw wiet-aandelen op de beurs. DrugsInc. laat je profiteren van hot news op drugsgebied. Overal en altijd.

Kaj Hollemans van KH Legal Advice

Kaj Hollemans van KH Legal Advice

Om onze woorden kracht bij te zetten, werkt DrugsInc. samen met mr. Kaj Hollemans welke iedere maand een column zal schrijven.
Expert op het gebied van wet- en regelgeving, strategie en beleid rond drugs.

Meer informatie en advies op www.khla.nl

Back To Top