skip to Main Content
Menu
Verdien Je Geld Met Het Roken Van Wiet: Amerikaans Bedrijf Zoekt Een Weed Tester, Salaris $ 3000 Per Maand

Verdien je geld met het roken van wiet: Amerikaans bedrijf zoekt een weed tester, salaris $ 3000 per maand

Het Amerikaanse bedrijf American Marijuana zoekt een recensent voor cannabisproducten aan die tot $ 36.000 per jaar verdient. De online medische marihuanabron is op zoek naar iemand die elke maand cannabisproducten test en beoordeelt, die videorecensies filmt en blogposts schrijft.

De recensent ontvangt een doos met cannabisproducten, zoals wiet, vapen, eetbare stoffen en CBD-oliën, om elke maand te testen en vervolgens wordt verwacht dat ze hun meningen, inzichten delen en uitleggen hoe de items werken. Ze gaan thuis werken en verdienen tot $ 3.000 per maand, ofwel $ 36.000 per jaar, afhankelijk van hun ervaring en kennis.

Amerikan Marijuana is echter niet op zoek naar een recreatieve roker; het is op zoek naar iemand met ‘uitgebreide kennis van marihuana’. Bovendien moeten aanvragers in een staat in de VS of Canada wonen waar medicinale marihuana legaal is, fysiek fit, gezond en in staat zijn om elke dag te roken en ouder dan 18 jaar zijn.

Medische marihuana is momenteel legaal in Alaska, Arizona, Arkansas, Californië, Colorado, Delaware, Florida Hawaii, Illinois, Louisiana, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Missouri, Montana, Nevada, New Hampshire, New Jersey, New Mexico, New York, North Dakota, Ohio, Oklahoma, Pennsylvania, Rhode Island, Utah, Vermont, Washington, Washington DC en West Virginia.

Het gebruik van recreatieve marihuana is legaal in Alaska, Californië, Colorado, Illinois, Maine, Massachusetts, Michigan, Nevada, Oregon, Vermont en Washington D.C. Medisch en recreatief gebruik van marihuana is legaal in Canada.

Meer over het bedrijf American Marijuana

Om te solliciteren, moeten aanvragers een headshot of een video van één minuut van zichzelf indienen over de positie, een cv, links naar hun sociale media en zes “slang” woorden voor marihuana via een formulier op de website van het bedrijf.

American Marijuana werd in 2014 opgericht door Steven Kubby, die op 23-jarige leeftijd werd gediagnosticeerd met een fatale vorm van bijnierkanker, maar leeft nog steeds 25 jaar later, ondanks de verspreiding van de kanker in zijn lichaam. Kubby’s ervaring met het roken van marihuana en de impact die hij heeft gehad op zijn gezondheid, hadden invloed op het opstellen en doornemen van California Proposition 215. Dit stemmingsinitiatief om medicinale marihuana te legaliseren werd in 1996 door de kiezers goedgekeurd.

De vacature komt op het moment dat Business Insider meldde dat de afgelopen weken meer dan 900 banen verloren zijn gegaan in de cannabisindustrie, bij startups en openbare bedrijven. Na een hoogtepunt in januari 2018 heeft één index van marihuanabestanden sindsdien namelijk zo’n 50 procent van zijn waarde verloren.

Deze week beweerde Joe Biden dat marihuana een gateway-medicijn is en niet op federaal niveau moet worden gelegaliseerd. Biden vertelde Business Insider: “De waarheid is dat er lang niet genoeg bewijs is dat is verkregen of het een gateway-medicijn is. Het is een debat en ik wil nog veel meer weten voordat ik het nationaal legaliseer. Ik wil ervoor zorgen dat we veel meer weten over de wetenschap erachter. “

Bronnen o.a. 7News (EN), Metro (NL), MassLive (EN), NewsWeek (EN)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top