skip to Main Content
Menu
Het Rotterdam Project: Caveman Terug Uit Zuid-Afrikaanse Afkickkliniek

Het Rotterdam Project: caveman terug uit Zuid-Afrikaanse afkickkliniek

Spread the love ✌🏼

Eind 2018 eindigde het populaire televisieprogramma ‘Het Rotterdam Project’. In het programma hielp Beau, met een team van professionals, 5 daklozen in de havenstad. Waaronder Patrick die er, sinds zijn vrouw overleed, een zwervend bestaan op nahield en aan de drugs raakte. Gister arriveerde ‘caveman010’ weer clean in het Rotterdamse, vanuit een Zuid-Afrikaanse afkickkliniek.

“Home sweet home”, schrijft Patrick op Instagram. Ook Beau kan zijn trots niet onderdrukken en deelt een vrolijke plaat op zijn Instagram-account, die door tienduizenden mensen wordt geliket. “Respect! Wat zie je er goed uit.”, is een veel geschreven reactie op beide profielen.

Caveman010 Het Rotterdam Project

Afkicken

Patrick leefde jaren op straat en was zwaar verslaafd aan drugs, waaronder heroïne. Beau hielp hem op weg met een creditcard met 10.000 euro en een smartphone met telefoonnummers van hulpverleners. Een klein zetje in de rug, maar er was een heel moeilijk ding dat Patrick zelf moest doen: afkicken. Dat deed ‘caveman010’ met succes in Zuid-Afrika.

Televizier-winnaar Beau van Erven Dorens zocht Patrick onlangs op. Hij ziet er beter uit dan ooit en heeft zelfs wat vet op zijn botten. Nu doorpakken en hopen dat er een succesvolle carrière als fotograaf in zit voor de Rotterdammer. Maar bovenal genieten van het leven én clean blijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top

cbd olie