skip to Main Content
Menu
In Florida Kun Je Cannabis Kopen Via Een Drive-Thru

In Florida kun je cannabis kopen via een Drive-Thru

Spread the love ✌🏼

Louisiana heeft drive-thru margarita-spots, en nu heeft Florida een eigen drive-thru-keten. Het heeft er eigenlijk meerdere.

Curaleaf opende een nieuwe drive-thru cannabis filiaal in de Verenigde Staten een paar weken geleden, zijn 23e apotheek in de staat en 43e in het land.

Het bedrijf heeft momenteel het grootste aantal dispensaria in de Verenigde Staten om 43. De nieuwe drive-thru ligt ten noordwesten van Miami International Airport. Het bedrijf heeft het programma afgelopen zomer daadwerkelijk in Palm Harbor als eerste uitgeprobeerd en een tweede drive-thru gelanceerd in Orlando.

In Florida is marihuana juridisch medisch, maar niet recreatief. Het drive-thru concept is gedeeltelijk te danken aan patiënten die erom vragen.

“Nu Curaleaf zijn uitbreidingsstrategie blijft waarmaken, zijn we goed gepositioneerd om de kwaliteit van het leven van patiënten te verbeteren door toegang te bieden tot veilige cannabisproducten van topkwaliteit”, aldus Joe Lusardi, CEO van Curaleaf.

“Het begrijpen van veel van onze patiënten hun leven met slopende aandoeningen die van invloed kunnen zijn op de mobiliteit, zijn we er trots op om onze marihuanaproducten van premiumkwaliteit medische producten aan te bieden via onlinebestellingen die worden geleverd via onze drive-thru of gratis bezorgservice.”

Patiënten in de drive-thru zijn niet alleen verplicht om een medische marihuana-kaart te hebben, maar moeten ook eerder de apotheek binnen hebben bezocht en een privéconsultatie hebben ontvangen.

De firma Curaleaf is momenteel actief in 12 staten. Het heeft 43 apotheken, 12 teeltlocaties en 11 verwerkingslocaties.

Omdat cannabis op steeds meer plaatsen legaal wordt, zoeken dispensaria naar betere en andere manieren om cannabis te distribueren.

Voor CBD, dat nu legaal is in het hele land, willen sommige bedrijven het product verkopen in winkelcentra. In de loop van de tijd kunnen we CBD ook minstens op andere beschikbare plaatsen zoals bars en restaurants verwachten of misschien zelfs uiteindelijk in verkoopautomaten.

Wat medische marihuana betreft, kunnen we alleen maar hopen dat de drive-thru-trend in Florida zich ook in de toekomst uitstrekt naar andere staten en landen.

Lees het volledige artikel op Forbes (EN, bron)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top