Home Cannabis In Tel Aviv valt de wiet uit de lucht

In Tel Aviv valt de wiet uit de lucht

door Team Inc.

2020-09-04-In-Tel-Aviv-valt-de-wiet-uit-de-lucht

Een geschenk uit de hemel moeten sommige mensen in Tel Aviv hebben gedacht. Gisteren vloog er namelijk een drone over de stad die wietzakjes dropte op het Rabin-plein.

De drone was afkomstig van een activistische club die wil dat cannabis wordt gelegaliseerd in de stad. De stunt van Green Drone was aangekondigd op het platform Telegram. Toevallige voorbijgangers moeten gedacht hebben dat kerst vroeg kwam dit jaar en begonnen de zakjes driftig van de straat te rapen.

Helaas was ook de politie er als de kippen bij om het merendeel van de zakjes linea recta in beslag te nemen. De twee bestuurders van de drone werden opgepakt. De politie liet in een verklaring weten dat er vermoedelijk een gevaarlijke drug in de zakjes zou zitten.

Israël loopt voorop in de wereld als het gaat om de ontwikkeling en het onderzoek naar medicinale cannabis. Het gebruik voor recreatieve doeleinden is echter nog steeds verboden. De export van medicinale wiet – die in mei werd goedgekeurd – belooft het land gouden bergen.

Lees meer op rtlnieuws.nl (Bron)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter