Nieuw product: natuurlijke mondkapjes van hennep

door Team Inc.

2020-09-04-Nieuw-product-natuurlijke-mondmaskers-van-hennep

Nu Corona nog langer onder ons is en het niet bekend is tot wanneer de maatregelen gelden, zijn we voorlopig ook niet van die vervelende mondkapjes af. Want laten we eerlijk zijn: ze zitten alles behalve comfortabel. Ook zijn er mensen met vervelende allergieën of die gevoelig zijn voor contact met bepaalde stoffen. Daar lijkt nu een oplossing voor: natuurlijke mondmaskers van hennep.

Er zijn twee soorten: een 2-laags wegwerpmasker of een 3-laagse uitwasbare variant. Deze laatste is nu beschikbaar bij Headsupplies. Wil je eens iets anders proberen of ben je allergisch voor bepaalde stoffen in bestaande maskers? Dan is dit zeker een mooie alternatief. Veel mondkapjes zijn gemaakt van plastic, vinyl of polyester. Allemaal onnatuurlijke stoffen, waar mensen last van kunnen hebben. Bovendien zijn ze ook niet allemaal even ademend, wanneer je na enige tijd een benauwd gevoel ervaart.

Biologische maskers tegen Covid

De maskers zijn geheel gemaakt van ademende stof. De buitenlagen bestaan uit hennepvezels en biologisch katoen. Hennepvezels zijn van nature schimmeldodend en antibacterieel. De binnenlaag is gemaakt van hennep papier. Het masker is vastgenaaid met biologische katoenen draden. Dat maakt het mondmasker hypo-allergeen en vrij van chemicaliën. Zo waarborg je de veiligheid en gezondheid van jezelf en van anderen wanneer je met het openbaar vervoer reist, het vliegtuig in stapt of door drukke winkelstraten loopt.

hennepmasker2

De 3-laags mondkapjes zijn uitwasbaar op lage temperatuur. Bestel je biologische mondmasker nu bij headsupplies.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]