Mike Tyson bokst zijn eigen wietranch en luxe resort voor elkaar

door Team Inc.

2020-04-03-Mike Tyson bokst zijn eigen wietranch en luxe resort voor elkaar

Mike Tyson verdiende goed geld als bokser, filmster en als spreker. Met de cannabisbranche heeft hij een nieuwe goudmijn gevonden. Hij richtte in 2016 zijn eigen wietbedrijf op, dat nu is uitgegroeid tot een heus imperium, waar de boksheld naar verluidt dat £ 500.000 per maand mee verdient, schrijft The Sun. Er zijn zelfs plannen om een luxe resort te bouwen voor cannabisliefhebbers bij zijn wietranch dat geheel in het teken staat van het groene plantje.

De voormalige zwaargewichtkampioen, bekend om zijn knock-out punch, verkoopt sinds 2016 cannabisproducten via zijn Tyson Holistic-label die net zo krachtig zijn als een van zijn uppercuts. De 53-jarige Tyson verdient een half miljoen pond per jaar met de verkoop van premium marihuanasoorten, edibles en extracten. En dat is nog maar het topje van de ijsberg, zo blijkt nu. Mike bouwt namelijk aan een vakantieoord van 418 hectare dat in het teken staat van de cannabusiness. Hij hoopt dat het de thuisbasis wordt van grote muziekfestivals. Naast luxe en joints, wil hij een Tyson University op het terrein oprichten waar hij tips en tricks deelt over het telen van wiet.

Drank en drugs

Na jaren van middelengebruik, waaronder cocaïne, vond Tyson troost in marihuana, dat legaal is in Californië. Het maakte hem en veel rustiger persoon. het moedigde hem aan om vier jaar geleden samen te gaan werken met zakenman Rob Hickman. Rob zag in dat cannabis het verschil heeft gemaakt in het leven van de ex-bokser. Als het deze icoon kan helpen, zou het niet lang duren voordat anderen de voordelen in gingen zien. Tyson: “Ik dacht aan hoeveel goed ik zou kunnen doen door mensen met cannabis te helpen”, zei hij tegen Cannabis Tech Today.”

Tyson Holistic

Het doel van zijn cannabisbedrijf Tyson Holistic is om deel te nemen aan het debat over de helende eigenschappen van cannabis en CBD. Zijn bedrijf produceert een CopperGel-product, doordrenkt met CBD, waarvan klinisch is bewezen dat het verlichting biedt bij spiergewrichtspijn en artritis. Ook heeft hij cbd-producten om honden te behandelen. Tyson investeerde ook in CHILL, een bedrijf dat alkalisch CBD-water maakt. Hij is van mening dat CBD kan helpen bij het bestrijden van een opiaatverslaving.

“Ik vecht al meer dan 20 jaar en mijn lichaam heeft veel slijtage”, legde hij uit. “Na operaties gebruikte ik marihuana om mijn zenuwen te kalmeren en de pijn weg te nemen. Daarvoor gaven ze me opiaten. Die hebben me helemaal verpest.”

Resort op de Tyson Ranch

In 2018 onthulde Tyson zijn gewaagde plan om zijn wietimperium uit te breiden naar een themaresort met cannabisthema. Een impressie van de uitgebreide Tyson Ranch laat zien wat mensen kunnen verwachten. Het wordt nu al omschreven als ‘Wonderland of weed’. Gasten kunnen overal in het resort marihuana roken, behalve waar alcohol wordt verkocht. Toch is de bestemming niet bestemd voor losgeslagen mensen die spring break komen vieren. De bestemming zal juist bedoeld zijn als rustpunt om gezondheid en welzijn te bevorderen. Wiet zal niet ter plaatse worden gekweekt, maar alleen worden verkocht. Klanten kunnen ervoor kiezen om in de beslotenheid van een luxe hotel te verblijven of buiten in luxe glampingtenten. Ook kunnen avontuurlijke gasten met een vlot de rivier afzakken om van de rust en natuur te genieten.

NINTCHDBPICT000574697555

Geen eigen wietteelt

Ondanks dat hij het hoofd is van een wietimperium, kweekt Tyson zelf geen marihuana. Wel verkoopt hij alleen het beste van het beste. De producten worden grondig geïnspecteerd en moeten aan zijn hoge normen voldoen voordat het zijn keurmerk krijgt. Hij staat erop dat zijn soorten binnenshuis worden gekweekt, geoogst op basis van rijpheid, gedurende 30 dagen worden uitgehard om natuurlijke smaakstoffen te garanderen. Bovendien moet de pesticidenvrij en laboratorium getest zijn.

Lees meer op thesun.co.uk (Bron, EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]