Home Gezondheid Problemen met het bereiken van een orgasme? De wetenschap zegt dat het roken van wiet kan helpen

Problemen met het bereiken van een orgasme? De wetenschap zegt dat het roken van wiet kan helpen

door drugsinc

Problemen met het bereiken van een orgasme? De wetenschap zegt dat het roken van wiet kan helpen

In een nieuw onderzoek reageerden 68 procent van de deelnemers dat seks na cannabis ‘aangenamer’ was dan seks zonder.

Problemen met het bereiken van een orgasme? Je bent niet alleen. Met ongeveer 80 tot 90 procent van de vrouwen die moeite hebben met het bereiken van orgasme alleen via vaginale geslachtsgemeenschap, zijn velen op zoek naar het geheim van seksuele bevrediging – met als mooie bijkomstigheid dat je er gewoon een mooie, dikke joint bij op kunt steken.

In een nieuwe studie van onderzoekers van St Louis University die vorige maand in Sexual Health werd gepubliceerd, werden ongeveer 400 deelnemende vrouwen gevraagd om hun seksuele activiteiten te vergelijken met en zonder cannabis te hebben geconsumeerd voordat ze aan de slag gingen.

“Het primaire resultaat was tevredenheid in de seksuele domeinen van zin in seks, orgasme, vochtigheid, dyspareunie en algemene seksuele ervaring. De secundaire uitkomst was het effect van de frequentie van het gebruik van marihuana op de tevredenheid, ”aldus de studie.

Van de 400 deelnemende vrouwen:

  • 68 procent antwoordde dat seks na cannabis “aangenamer” was dan seks zonder de drug te hebben gebruikt;
  • 60 procent van de deelnemers gaf aan een “toename van zin in seks” en drive te voelen;
  • 52 procent antwoordde dat zij na gebruik een “toename van bevredigende orgasmes” ervaarden.

De meerderheid van de ondervraagde vrouwen meldde “volgens de auteurs van de studie” toename van de zin in seks, verbetering van het orgasme, afname van pijn, maar geen verandering in vochtigheid.”

Ongeveer de helft van alle respondenten omschreef zichzelf als niet-gebruikers van cannabis, waarvan de de meeste aangaven heteroseksueel en blank te zijn.

“Marihuana lijkt de tevredenheid met een orgasme te verbeteren,” concluderen onderzoekers. “Een beter begrip van de rol van het endocannabinoïde systeem bij vrouwen is belangrijk, omdat er weinig literatuur is en dit zou kunnen leiden tot de ontwikkeling van behandelingen voor vrouwelijke seksuele disfunctie.”

Lees meer op TheGrowthOp (EN, bron) en Yahoo (EN, bron)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter