Cresco Labs lanceert allereerste cannabisadvertenties op Spotify

door Team Inc.

cannabis-advertentie-spotify

Cresco Labs Inc. is het eerste bedrijf ooit dat cannabisadvertenties op Spotify lanceert. Dat heeft de marktleider in merkcannabisproducten, met een portfolio van Amerika’s populairste merken en de exploitant van Sunnyside-apotheken, vandaag aangekondigd.

Dit immens populaire platform voor audiostreaming heeft meer dan 551 miljoen gebruikers en 220 miljoen abonnees.
“Audiostreamingdiensten bieden merken een grote kans om op een gerichte manier een groot publiek te bereiken, en we zijn verheugd om samen te werken met Spotify om de allereerste cannabisadvertenties van ons nationale retailmerk Sunnyside te lanceren”, aldus Cory Rothschild, Cresco Labs ‘Nationale voorzitter van de detailhandel.

Next level cannabismarketing

“Het platform van Spotify zal ons marketingteam in staat stellen onze advertenties op een compliant en winstgevende manier te richten op onze belangrijkste klanten in Illinois, waar we een leidend aandeel hebben in de detailhandel. Deze belangrijke samenwerking is niet alleen een stap in het normaliseren van cannabis, maar toont ook de verfijning en kwaliteit van de marketing die we bij Cresco Labs hebben ontsloten.”

De missie van Cresco Labs is het normaliseren en professionaliseren van de cannabisindustrie door middel van een CPG-aanpak voor het opbouwen van nationale merken en een klantgerichte winkelervaring. Ook treedt het bedrijf op als rentmeester voor de industrie bij wetgevende en regelgevende initiatieven. Als leider op het gebied van teelt, productie en distributie van merkproducten maakt het bedrijf gebruik van zijn schaalgrootte en flexibiliteit om zijn portfolio van merken, waaronder Cresco, High Supply, FloraCal, Good News, Wonder Wellness Co., Mindy’s en Remedi, uit te breiden op een nationaal niveau.

Bron: businesswire.com (EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]