skip to Main Content
Menu
Een Nederlandse Blockchain Startup Lanceert Een Revolutionair Cannabisplatform BitCanna

Een Nederlandse Blockchain Startup lanceert een revolutionair cannabisplatform BitCanna

Spread the love ✌🏼

Toonaangevende wereldwijde cannabismerken staan klaar om cashloos te worden en profiteren van alle kansen die het BitCanna-blockchainplatform biedt.

Met de huidige exponentiële groei van zowel de wereldwijde cannabisindustrie als blockchain-technologie, is er een potentieel partnerschap dat beide ten goede komt.

Binnen de cannabisindustrie is er een groeiende vraag naar betaaloplossingen, track & traceerbaarheid van gewassen en vertrouwensmechanismen. BitCanna combineert het beste van alle werelden en pakt al deze problemen aan door de lancering van het blockchain-platform en de bijbehorende cryptocurrency. Het afgelopen jaar heeft een team van 20 toegewijde specialisten nauw samengewerkt met de cannabisindustrie bij de ontwikkeling van het platform en de wereldwijde expansie ervan.

Een groot en groeiend aantal toonaangevende internationale merken hebben hun partnerschap al bevestigd en hun eerste ICO opent op 1 november voor geïnteresseerde investeerders.

De meeste banken en financiële dienstverleners weigeren nog steeds cannabistransacties te verwerken vanwege de grote regelgevingsonzekerheid in de sector. Toonaangevende experts en ondernemers uit zowel de financiële als de cannabisindustrie zien dit als een enorme kans om een ​​wereldwijde digitale betaaloplossing te bouwen voor cannabis retailers die traditionele financiële instellingen kunnen omzeilen.

“Het bijhouden van constant veranderende cannabiswetten is erg moeilijk. Banken, creditcardmaatschappijen en online betalingsaanbieders weigeren ofwel mee te doen aan cannabis, of ze rekenen extreem hoge transactiekosten aan, “aldus Jan Scheele, CEO van BitCanna. “Dat stelt bedrijven die legaal cannabisproducten verkopen in een lastige situatie – ze moeten uitzoeken hoe ze hun bedrijven cashless kunnen maken en online verkopen zonder wetten te overtreden. Dat is waar BitCanna zal helpen. ”

BitCanna is een wereldwijd blockchaintechnologiebedrijf dat cannabisbedrijven helpt om veilig, legaal en kosteneffectief cashless te worden. Het bedrijf beweert transacties met zijn BitCanna-token bijna onmiddellijk te kunnen verwerken en voor een vergoeding van slechts enkele centen. Het zal ook leveranciers toelaten hun toeleveringsketens te beheren en alle klantidentificatiegegevens te registreren. Het is een incrementele technologische doorbraak voor de hele wereldwijde industrie.

“Het maakt niet uit of het een transactie van $ 10 of $ 100 is. Onze klanten betalen een kleine vaste vergoeding “, zegt Scheele. “We introduceren een betalingssysteem dat het voor alle cannabisbedrijven kosteneffectief en veilig maakt om digitale betalingen te accepteren – ongeacht of ze online of in de winkel verkopen.”

Lees het volledige artikel op Investinblockchain.com (bron, Engels)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top