Home Cannabis Gorilla Glue: de cannabissoort van het moment

Gorilla Glue: de cannabissoort van het moment

door Team Inc.

2020-03-06-Gorilla Glue: de cannabissoort van het moment

Gorilla Glue is de strain van het moment. Iedereen wil een blunt met deze wietsoort proberen. Volgens een legende werd de geliefde, supersterke Gorilla Glue per ongeluk gemaakt door twee boeren.

De bloeitijd voor de soort is negen tot tien weken, voordat de plant een aantal flinke toppen heeft. Gorilla Glue heeft zijn naam te danken aan de gekke, plakkerige harsproductie van de soort. Daarnaast heeft de zeer sterke cannabissoort THC-niveaus van 24 tot 26 procent.

Hybride wiet

De Gorilla Glue heeft een gevarieerd geslacht en terpenenprofiel. Gebruikers hebben het over aardse en zoete tonen met hints van citroen en houtachtig dennen. De speciale wietsoort won verschillende prijzen in Amerika. Zo werd hij in 2014 al eens uitgeroepen tot beste hybride soort op de cannabis Cup in Zuid-Californië en won zelfs de World Cannabis Cup in de categorie ‘beste hybride’.

Canadezen zouden waarschijnlijk meer Gorilla Glue op de markt willen zien, maar op het moment is het aanbod beperkt. Sommige producten zijn genetisch gerelateerd aan Gorilla Glue. Whistler heeft een soort genaamd Medical Glue ($ 12 per g), en Delta 9 Cannabis biedt patiënten een variëteit genaamd GG IV, die lijkt op Gorilla Glue (GG4).

Mix van soorten

Gorilla Glue is het liefdeskind van de soorten Chocolate Diesel, Sour Dubb en Chem Sis. Het is een van de krachtigste marihuanasoorten. Het groeit ook moeiteloos en produceert veel knoppen. In het juiste klimaat kun je het buiten kweken. Een ander voordeel van Gorilla Glue is de ziekteresistentie. Het bloeit in 9-10 weken. Om het binnen te laten groeien, zou je de lichtcyclus moeten kunnen manipuleren.

Kenmerken

  • THC-niveaus tot 26%
  • 50% indica en 50% Sativa hybride
  • Minder dan 1% CBD
  • Bloeitijd 9 weken

Voordelen

  • Helpt gebruikers slapen en vermindert angstgevoelens
  • Eenvoudig te kweken
  • Hoge opbrengst en ziekteresistentie

Nadelen

  • Niet ideaal voor gebruik overdag (sterk)
  • Munchies

Lees meer op thegrowthop.com en weednews.com (Bronnen, EN)

Gerelateerde artikelen

1 opmerking

Armin 5 juni 2020 - 13:36

سلام چطوری میشه خرید اینارو دوست عزیز؟
لطفا راهنمایی کنین

Beantwoord

Laat een reactie achter