Hallo-Weed! 7 manieren om morgen Happy Halloween te vieren met cannabis

door drugsinc

Er gaat natuurlijk niets boven een fantastische Hallo-Weed morgen tijdens Halloween! Laten we eens kijken naar 7 manieren om Halloween verantwoord te vieren met cannabis.

Je kunt plezier hebben, genieten van een heleboel eetwaren en een spookachtige avond beleven met een paar veilige tips waarvan we hopen dat je die op prijs zult stellen.

Of je nu tijdens deze COVID-19 pandemie binnen blijft of uitgaat, Halloween is een van de leukere tijden van het jaar!

Verkleden als wie je maar wilt zijn, is een geweldige manier om creatief te worden, je sexy te voelen of wat aandacht te trekken met een grappig of juist riskant kostuum!

Neem en bewaar cannabis edibles op een verantwoorde manier

Als je een bijeenkomst (die voldoet aan de corona regels) organiseert, heb je misschien zin om een partij met canna doordrenkte brownies en Halloween-snoepjes te bereiden.

Bewaar je cannabis eetwaren en label ze wel op de juiste manier om verwarring of vervelende situaties te voorkomen.

Je kunt edibles bewaren in een afsluitbare doos voor eetwaren of in kinderveilige containers.

Ook tijdens Halloween voorzichtig met cannabis & edibles
Ook tijdens Halloween voorzichtig met cannabis & edibles

Doe navraag over je edibles

Als je met Halloween naar een klein feestje gaat, of bij vrienden thuis met wiet trick-or-trakteert, vraag dan wat voor lekkernijen ze serveren.

Als je geen eetwaren met canna’s wilt eten, laat het dan gewoon aan je vrienden weten. Wanneer je wel de cannabis eetwaren wilt proeven, controleer dan de dosering zodat je je high onder controle kunt houden, plezier hebt en je altijd veilig voelt.

Rustig en langzaam aan

Je hebt deze uitspraak waarschijnlijk al vaker gehoord, en het is het beste om het te onthouden en te herhalen: rustig aan opbouwen!

Het is altijd het beste om met de laagste dosering te beginnen en van daaruit te verhogen om de gewenste high te bereiken waarnaar je op zoek bent. Doe dit altijd in hele kleine stapjes, die goed aan voelen en waarbij je volledige controle behoudt.

Onthoud: het kan 30 minuten tot 1 uur duren voordat je dit soort cannabis eetwaren begint te voelen, dus let op!

Drank en Cannabis

Wanneer je van feest naar feest springt, of een eigen ganja-bijeenkomst organiseert, zal er ‘crossfading ;.

Crossfading is wanneer je drank en toppen mengt.

Alcohol en wiet geven je vaak een sterkere high.

Als alcohol eenmaal in je systeem zit, kan het de effecten van wiet versterken door je bloedvaten te openen en meer THC te laten opnemen.

Sommige mensen kunnen dit soort high niet aan, dus ga altijd langzaam en doe zo rustig aan mogelijk.

Als je je goed wilt voelen en wilt genieten van een marihuanamixer, probeer dan CBD-cocktails. Je zal je kalm voelen en chillen terwijl je geniet van een lekkere cocktail!

Etiquette bij het roken van cannabis

Zin om te roken? Het is regelmatig een delicate vraag die gesteld moet worden, waar je ook heen gaat.

Doe jezelf en iedereen een plezier en controleer de etiquette en regels over roken. Zo moet je hierbij natuurlijk ook op de hoogte zijn van de aanwezigheid van kinderen en de geldende COVID-voorzorgsmaatregelen.

Je kunt niet fout gaan als je genoeg meeneemt om samen met andere gasten te roken. Sharing is caring!

Rook in veiligheid

Geen twee mensen zullen exact dezelfde high hebben, en daarom is het goed om ervoor te zorgen dat je goede vrienden hebt die ervoor zorgen dat als een edible bergafwaarts bij je gaat, je hen als ondersteuning hebt.

Als iemand een slechte of supersterke reactie heeft op je Halloween-edibles, houd ze dan gehydrateerd met water, zorg ervoor dat ze zich veilig en comfortabel voelen en stel ze continu gerust.

Rijd NIET terwijl je high bent. Nooit.

Als er één belofte en regel is, waar je je eigenlijk altijd aan moet houden – en door moet geven aan anderen: nooit tegelijkertijd cannabis roken en rijden!

Ook al is cannabis in veel landen en staten legaal en je misschien niet het gevoel hebt dat je er last van hebt, is het dit risico voor jezelf en voor anderen totaal niet waard. Riskeer daarom niets en ga voor safe.

Bel een Uber zodat je je kunt ontspannen, tot rust kunt komen, plezier kunt hebben en je hierom nooit zorgen hoeft te maken!

Happy Hallo – Wiet met Halloween!

Bronnen o.a. Benzinga (EN), Cannadish (EN), MSN (EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]