Home Cannabis iCAN bouwt aan wereldwijd cannabis ecosysteem met CannaTechers

iCAN bouwt aan wereldwijd cannabis ecosysteem met CannaTechers

door Team Inc.

2018-12-14-iCAN bouwt aan wereldwijd cannabis ecosysteem met CannaTechers

Het Israëlische bedrijf iCan bouwt aan een wereldwijd ‘cannabis ecosysteem’. iCan is van mening dat iedereen ter wereld toegang moet hebben tot kwalitatief hoogstaande medicinale cannabis.

Saul Kaye, Ceo en oprichter van iCan: “Israël doet meer onderzoek dan waar ook ter wereld. We willen cannabis liever medicaliseren dan legaliseren. We werken samen met bedrijven over de hele wereld om een ‘cannabis ecosysteem’ te realiseren.”

CannaTech

Al deze – in cannabis gespecialiseerde – bedrijven komen samen op CannaTech: de eerste, grote cannabisbeurs ter wereld. Hier vind je de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de wietindustrie op het gebied van wetenschap, medicijnen, financiën, beleid, regulering en agrarische oplossingen. iCan brengt al deze partijen, met verschillende expertises, samen om te bouwen aan een wereldwijd cannabis (eco)systeem met de focus op medicinale wiet.

Wil je als bedrijf of als bezoeker naar CannaTech? De wereldwijde cannabisbeurs vindt 13-14 februari 2019 plaats in Panama en 1-3 april in Tel Aviv.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter