Project Sorento: Canadese politie onderschept $ 2 miljoen aan illegale cannabisproducten en cash

door Team Inc.

2020-12-04-Canadese politie onderschept 2 miljoen dollar aan cannabisproducten en cash

De regionale politie van Durham nam $ 1,9 miljoen in een woning in beslag aan cannabis, THC-extract, vapenpennen voor cannabis en edibles, en ongeveer $ 150.000 aan Canadees geld. Een van de belangrijkste drugsvangsten in Project Sorento.

Volgens de politie werden agenten medio september voor het eerst op de hoogte gebracht van mogelijke drugshandel toen een bewoner klaagde dat er illegale drugs werden verkocht aan jongeren in de omgeving van Bowmanville. De Community Response Unit van de East Division begon naar aanleiding van de klacht een onderzoek dat ongeveer twee maanden duurde. 

play btn

Vijf arrestaties en inbeslagname illegale cannabis

Na het onderzoek arresteerden ze vijf verschillende verdachten en voerden ze twee huiszoekingsbevelen uit in twee afzonderlijke woningen: één aan Clipper Lane in Bowmanville en één aan Sidmouth Street in Mississauga. Naast de inbeslagname van meer dan $ 2 miljoen aan cannabis en contant geld in één van de woningen, arresteerde de politie vijf verdachten en dienden meerdere aanklachten in, waaronder: bezit van cannabis met het doel om te verkopen, verkoop van cannabis en bezit van illegale cannabis. 

Lees meer op blogto.com (Bron, EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]