Ministerie op zoek naar leveranciers van medicinale cannabis

door Team Inc.

2019-07-19-Ministerie op zoek naar leveranciers van medicinale cannabis

Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in Nederland is op zoek naar twee leveranciers van medicinale cannabis van farmaceutische en constante kwaliteit. Dit zegt natuurlijk veel over het feit dat mediwiet steeds serieuzer wordt genomen voor de behandeling van diverse ziekten en kwalen.

Tot op heden was Bedrocan hofleverancier van medicinale cannabis dat nu kan rekenen op twee concullega’s. Zover is het echter nog niet. Medicinale wiet moet namelijk aan strenge eisen voldoen en moet van farmaceutische en constante kwaliteit zijn. Bovendien mag de oogst alleen door het ministerie worden opgekocht. De opdrachtgever zorgt vervolgens voor de verdere distributie van het product.

De overeenkomst met deze twee partijen zal naar verwachting gesloten worden op 1 april 2021. Zonder grappen natuurlijk. Het gaat naar alle waarschijnlijkheid om een periode van vier jaar met de mogelijkheid om de overeenkomst twee keer te verlengen met maximaal 12 maanden per keer. Ben of ken jij een cannabisleverancier die deze samenwerking aan kan? Neem dan contact op met TenderNed.

Lees meer op aanbestedingen.corusadvies.nl (Bron)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]