Ontdek de nieuwe HHC Infused Gummies

door Team Inc.

hhc-gummies-smartshop

HHC Infused Gummies van Cannalicious zijn een heerlijke en gemakkelijke manier om te genieten van de vele voordelen van HHC (Hexahydrocannabinol), een minder bekende maar steeds populairder wordende cannabinoïde.

Elke gummy bevat een precieze dosis van 25 mg HHC, waardoor het gemakkelijk is om uw inname onder controle te houden en elke keer weer te genieten van een consistente en plezierige ervaring. Let op, deze gummies zijn 100% THC-vrij.

Hoe HHC te gebruiken?

Of uw tolerantie nu hoog is of niet, we raden altijd aan om te beginnen met één 25 mg HHC-gummy. Voor sommigen kan het 60-90 minuten duren voordat ze de volledige effecten voelen – houd hier rekening mee. Raadpleeg een arts voordat u dit product gebruikt en ga niet autorijden. Ook het bedienen van machines is af te raden. Niet gebruiken als u zwanger bent, borstvoeding geeft of als u een gediagnosticeerde of niet-gediagnosticeerde gezondheidsproblemen heeft. Niet combineren met alcohol of andere drugs.

Er zit 25 mg van hennep afgeleide HHC per gummy. Andere ingrediënten zijn: water, rundergelatine, zonnebloemlecithine, mct-olie, maïssiroop, suiker, hexahydrocannabinol (0,83%), zuurteregelaars (adipinezuur, appelzuur, citroenzuur, fumaarzuur, natriumcitraat), antioxidant, dinatriumfosfaat, aroma’s en kleurstoffen. De nieuwe HHC gummies zijn verkrijgbaar bij Cannalicious, Dr. Smartshop en groothandel Headsupplies in de smaken pineapple, raspberry en grape.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]