Home Cannabis NBA-ster Kevin Durant investeert in wiet en wil stigma doorbreken

NBA-ster Kevin Durant investeert in wiet en wil stigma doorbreken

door Ties Inc.

2021-08-25-NBA-ster Kevin Durant investeert in wiet en wil stigma doorbreken

Brooklyn Nets-superster Kevin Durant heeft zojuist een grote investering gedaan in het cannabisgerelateerde bedrijf Weedmaps omdat hij een einde wil maken aan het stigma rond marihuana.

Je moet behoorlijk naïef zijn om te denken dat NBA-spelers – en atleten uit andere sporten – geen wiet roken. En daarom wil Brooklyn Nets-ster Kevin Durant een einde maken aan het stigma en het taboe rond marihuana.

Samenwerking met Weedmaps

Durant zette onlangs een stap in die richting door samen te werken met het cannabisgerelateerde bedrijf Weedmaps, dat onlangs in juni openbaar werd. Nu is hij de eerste spraakmakende NBA-speler die een standpunt inneemt over cannabis.

Atleten zoals Rob Gronkowski hebben gepleit voor gebruik van op CBD gebaseerde producten als legitieme opties voor pijnverlichting. Anderen hebben gezegd dat het hen heeft geholpen om met angst om te gaan op en buiten het veld of helpt te ontspannen en om plezier te hebben.

Positief over wiet

Kevin Durant zegt dat het tijd is om een ​​einde te maken aan het stigma op wiet. “Ik denk dat het tijd is stigma’s rond cannabis aan te pakken die nog steeds bestaan ​​in de sportwereld en wereldwijd”, vertelde Durant aan Brian Windhorst van ESPN.“ Deze samenwerking gaat ons helpen om die gesprekken te normaliseren, en om inhoud, evenementen en nog veel meer te creëren via ons Boardroom-medianetwerk. Dit is voor ons nog maar het begin.”

“Het sluiten van de deal was een langdurig proces mede doordat het gevoelig ligt binnen de sport.” Onderhandelingen met Weedmaps, dat in juni een beursgenoteerd bedrijf werd, tussen Durant en zakenpartner Rich Kleiman hebben zes maanden geduurd. Om een speler te schorsen voor cannabisgebruik heeft de NBA vier positieve marihuanatests gedurende een jaar nodig. Ze blijven zware straffen opleggen voor andere drugs. Desalniettemin wordt verwacht dat de competitie en de NBPA deze kwestie in de toekomst zullen bespreken om mogelijk in de toekomst te stoppen met testen op cannabis.

Lees meer op bolavip.com (Bron, EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter