Weed Me, een Canadese cannabisproducent, maakt een enorme omzetgroei mee.

door drugsinc

Weed Me, een Canadese cannabisproducent, maakt een enorme omzetgroei mee.

Het kan ongebruikelijk zijn dat het product van een bedrijf al uitverkocht raakt voordat het daadwerkelijk wordt geproduceerd, maar dat is precies wat er bij Weed Me gebeurt.

Er is een tekort aan cannabis van hoge kwaliteit, en als gevolg hiervan wenden gelicentieerde producenten (LP’s) zich tot Weed Me om het gat op te vullen. Volgens Ed Jamieson, CEO van Weed Me, is “het product van Weed Me voortdurend uitverkocht voor verschillende andere toonaangevende cannabisbedrijven”.

Weed Me werd in 2016 opgericht door Terry Kulaga en Benny Presman en anticipeerde op de behoefte aan cannabisproducten van hoge kwaliteit binnenshuis voor de opkomende Canadese cannabismarkt. Weed Me cultiveert zijn cannabis in kleine “clean rooms” met volledig gecontroleerde omgevingen, zonder het gebruik van aarde, chemicaliën of pesticiden.

“Niet elk cannabisproduct is hetzelfde, ook al is het dezelfde genetische stam. Het zijn de productiemethoden en kwaliteitscontroleprocedures die het product onderscheiden. Daarom geven bedrijven en consumenten de voorkeur aan ons product, “zegt Terry Kulaga, medeoprichter en COO van Weed Me.

Weed Me’s pre-rolls voor medicinale cannabis worden gemaakt van premium cannabisbloem en bevatten geen stelen, trims of shakes. Goedgekeurde patiënten kunnen een selectie van prerolls van Weed Me vinden, waaronder aanbiedingen van het merk Dutch Passion, op het online platform van CannMart.com.

Weed Me biedt ook zaden aan voor medische gebruikers die hun eigen planten willen laten groeien. Weed Me biedt wat bekend staat als “automatisch bloeiende” zaden – die in de meeste omstandigheden groeien – in tegenstelling tot reguliere gefeminiseerde zaden die speciale aandacht vereisen

“We zijn voortdurend op zoek naar een verscheidenheid aan kwaliteitsproducten voor onze gewaardeerde patiënten”, zegt Aaron Bouganim, Managing Director van CannMart. “Als toonaangevende online marktplaats voor legale medische cannabis in Canada, en het eerste bedrijf dat een verkooplicentie heeft gekregen van Health Canada, zijn we gefocust op producten van hoge kwaliteit en sterke relaties met leveranciers. Weed Me is een geweldige leverancier. We bieden momenteel pre-rolled producten van Weed Me aan en verwachten in de toekomst extra Weed Me-producten te lanceren. “

Over Weed Me Inc.

Weed Me, opgericht in april 2016, is een toonaangevende Canadese producent met licentie die de exclusieve Canadese rechten heeft op de Dutch Passion-genetica, met ongeveer zestig soorten. De visie van Weed Me is om het leven te verbeteren door middel van hoogwaardige medische en recreatieve cannabis.

Het bedrijf is gevestigd in Pickering, Ontario, en richt zich op het ontwikkelen van unieke formuleringen en cannabissoorten die voldoen aan de behoeften van recreatieve en medische gebruikers. Weed Me maakt gebruik van de productiefaciliteiten en klinische gegevens van het bedrijf om de bedrijfskosten te minimaliseren terwijl unieke stammen en formuleringen worden ontwikkeld.

Lees het volledige artikel op GlobeNewsWire (EN, bron)

Meer informatie over Weed Me Inc.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]