Deze 32-jarige multimiljonair wordt de ‘Steve Jobs of cannabis’ genoemd

door drugsinc

Deze 32-jarige multimiljonair wordt de 'Steve Jobs of cannabis' genoemd

Joshua Haupt is een 32-jarige multimiljonair van marihuana die vergeleken werd met de “Steve Jobs of cannabis”.

De inwoner van Denver, Colorado, groeide op met tuinieren en begon op de middelbare school cannabis te kweken om zijn epilepsie te behandelen. Hij crediteert zijn groene duim met door hem ontwikkelende kweekmethoden die driemaal zoveel cannabis opleveren als de gemiddelde teler.

Haupt zette zijn groeimethoden op papier en bracht een gids uit voor $ 500 en een voedingslijn die hij aan Medicine Man Technologies verkocht voor 7 miljoen aandelen.

This 32-year-old multimillionaire has been called the ‘Steve Jobs of cannabis’ from CNBC.

De in Denver gevestigde cannabiskweker Joshua Haupt is niet bang om te vertellen wat hij weet over cultivatie.

Hij staat erom bekend dat hij in 2015 de controversiële marihuana-kweekgids “Three A Light” schreef – voor $ 500 per stuk. Haupt verkocht ongeveer 2.000 exemplaren.

De titel van het boek verwijst naar het vermogen om 3 kilo cannabis per licht te oogsten in een kwekerij – een belofte die in sommige hoeken van de MJ-industrie met ongeloof werd beantwoord.

“De mensen reageeerden met ‘Wacht even, je krijgt het voor elkaar om 3 pond per lamp te kweken? Ik geloof het helemaal niet’, zei Haupt”.

Ondanks het scepticisme blijft hij zijn cultivatie-expertise en -technieken met de industrie delen en heeft hij hem tot een succesvolle carrière als teler geleid.

Vandaag is Haupt chief revenue officer bij het cannabisadviesbureau Medicine Man Technologies en mede-eigenaar van twee Superfarm-teeltbedrijven in Denver.

Hij sprak met Marijuana Business Daily over de huidige teelttrends, hoe om te gaan met dalende groothandelsprijzen en spannende bedrijfsinnovaties.

Lees het volledige artikel met Vraag & Antwoord op Marijuana Business Daily (EN).

Bronnen o.a. Marijuana Business Daily en CNBC (EN).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]