Home Cannabis Wereldbekende gitarist Carlos Santana begint zijn eigen wietsoort

Wereldbekende gitarist Carlos Santana begint zijn eigen wietsoort

door drugsinc

Wereldbekende gitarist Carlos Santana begint zijn eigen wietsoort

Carlos Santana schakelt over van zijn nummer “Moonflower” naar de marihuana bloem.

De tienvoudig grammy-winnaar en Hall of Fame-gitarist begint zijn eigen lijn van cannabis- en CBD-producten en wordt de nieuwste spraakmakende muzikant die zijn sterrenmacht gebruikt om cannabisbedrijven te lanceren.

De gitarist Santana met zijn latin doordrenkte bluesjamrock wordt al tientallen jaren in verband gebracht met de wietcultuur. Hij gaat samenwerken met Left Coast Ventures, een cannabisbedrijf dat eerder al met nieuwe wiet merken is gestart voor het Bob Marley-landgoed en Grateful Dead-drummer Mickey Hart.

“Cannabis is een venster of een deur naar ander bewustzijn van bewustzijn,” zei Santana in een verklaring. “Het geeft je de keuze om door een ander filter van ontwaken en genezen, de misvatting van afstand als een illusie waar te nemen, waardoor je niet in je essentie-kern wordt gecentreerd. Het helpt je te komen tot het kennen, accepteren en bezitten van een kwaliteit van leven waar je met volle vreugde van kunt genieten.”

Santana heeft in het verleden gepleit voor het legaliseren van marihuana en aan de Associated Press in 2009 vertelde hij dat toenmalig president Barrack Obama de drug moet legaliseren om het onderwijs in Amerika te financieren.

De cannabisproducten van Santana komen deze zomer allereerst in de apotheken in Californië, met daarnaast CBD-producten die in de herfst verschijnen, volgens de aankondiging. De zanger heeft niet gespecificeerd hoe de soorten worden genoemd, maar met albums als Moonflower, Supernatural en Shaman heeft hij ruimte om mee te werken.

“Het is een echte eer om samen te werken met een dynamische legendarische muzikant zoals Santana die miljoenen heeft beïnvloed door zijn muziek en onze waarden en passie deelt om de toekomst van cannabis te legitimeren,” zei Brett Cummings, CEO van Left Coast Ventures in een verklaring.

Santana is een van de vele muzikanten die zich de afgelopen jaren in de bloeiende wiet business hebben gewaagd. Willie Nelson begon Willie’s Reserve in 2015, en hij werkte in 2018 samen met landgenoot Margo Price om de soort ‘All American Made’ van Price te lanceren. Snoop Dogg begon zijn eigen bedrijf, Leafs by Snoop, in 2015. Lekker bezig al die bekende artiesten!

Bronnen o.a. PRNewswire (EN), RollingStone (EN), Variety (EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter