Home Cannabis De Cannabis Store in Ontario verkoopt binnen enkele uren edibles uit

De Cannabis Store in Ontario verkoopt binnen enkele uren edibles uit

door Ties Inc.

2020-01-18-De Cannabis Store in Ontario verkoopt binnen enkele uren edibles uit

De enige online verkoper voor cannabis in Ontaria verkocht in enkele uren het volledige assortiment aan edibles (Cannabis 2.0) uit. Dat geeft aan hoe uitzonderlijk groot de vraag is naar dit type cannabisproducten in Canada.

De grote cannabisbedrijven van Canada rekenen erop dat edibles dit jaar een vlucht gaan nemen. Zeker met het oog op de vertraging rond de verkoop van deze producten in het eerste jaar van legalisatie in Canada. Daffyd Roderick, communicatiedirecteur van de Cannabis Store, zei dat er ongeveer 3.000 klanten wachtten totdat de producten donderdag beschikbaar kwamen in de webshop.

De online OCS-winkel begon donderdag met de verkoop van meer dan zeventig nieuw gereguleerde producten waaronder chocolaatjes, koekjes, zachte kauwtabletten, pepermuntjes, thee en vapes. “We weten dat de lancering van deze producten in het winkelnetwerk enorm succesvol was, en we bieden nu dezelfde producten aan onze e-commerce-klanten”, zei OCS Chief Executive Cal Bricker in een persbericht. In oktober werden er in Ontario voor bijna 33 miljoen Canadese dollars ($ 25 miljoen) aan recreatieve cannabisproducten verkocht.

Lees es meer op mjbizdaily.com (Bron, EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter