skip to Main Content
Menu
Cannabis Samen Consumeren Kan De Intimiteit Van Je Relatie Versterken

Cannabis samen consumeren kan de intimiteit van je relatie versterken

Spread the love ✌🏼

Roken met je partner kan leiden tot meer intieme ervaringen, zegt een nieuwe studie.

Een aantal recente studies hebben gesuggereerd dat cannabis seks kan verbeteren, vooral voor vrouwen. Maar wat cannabis precies doet voor paren op een meer emotioneel niveau, is minder bekend.

Een nieuw onderzoek toont echter aan dat stellen die samen van cannabis genieten mogelijk meer in zijn voor “een interactie of een zinvol gesprek met hun partner dat betrekking heeft op intimiteit, liefde, zorgzaamheid of ondersteuning.”

Het onderzoek omvatte de vraag aan 183 gehuwde of samenwonende paren om hun gebruik van marihuana in 30 dagen bij te houden. Onderzoekers ontdekten dat wanneer paren samen consumeerden, ze eerder een intieme ervaring hadden dan wanneer ze niet consumeerden.

Verhoogt de kans op een intieme ervaring

“Gelijktijdig gebruik van marihuana (bij gebruik door mannelijke en vrouwelijke partners op hetzelfde uur) verhoogde de kans op een intieme ervaring voor zowel mannen als vrouwen,” schreven de auteurs van de studie.

Bovendien rapporteerden de paren verhoogde intimiteit, zelfs wanneer slechts één persoon had geconsumeerd. Deze specifieke bevinding gaat in tegen onderzoek uit het verleden dat aantoont dat wanneer slechts één persoon in een koppel drugs gebruikt, dit stress in de relatie kan veroorzaken. De auteurs suggereerden dat dit mogelijk te maken zou hebben met het feit dat beide partners reguliere cannabisgebruikers zijn.

De intimiteit nam niet toe als een van de partners niet aanwezig was. Dus roken zal waarschijnlijk niet veel betekenen voor je sextingspel.

Als jij en je partner op zoek zijn naar een beetje meer intimiteit – ook in je dagelijkse gesprekken, kan het delen van een gezamenlijke joint je daar gewoon helpen.

Lees het volledige artikel op CivilizedLife.com (EN, bron)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top