skip to Main Content
Menu
High Cuisine: Topchefs Tucker En Joseph Koken Met Cannabis Op Videoland

High Cuisine: topchefs Tucker en Joseph koken met cannabis op Videoland

Spread the love ✌🏼

Koken met cannabis is hip. Zo laat tv-kok Gottlieb je in zes afleveringen ‘Get Baked’ de meest heerlijke recepten zien die je van dit groene plantje kunt maken. Echter is er nu een hele nieuwe serie met internationale topchefs Noah Tucker en Tony Joseph. Bingewatchen dus, vanaf vrijdag 5 april!

In de nieuwe serie ‘High Cuisine’ op Videoland koken topchefs Noah Tucker en Tony Joseph met natuurlijke, hallucinerende middelen. Het duo laat je op verrassende wijze kennis maken met mooie producten gecombineerd met een vleugje cannabis, een blaadje natuurlijke lsd of andere geestverruimende middelen.

Smart koken

Het culinaire duo reist het land door en gaat op bezoek bij collega chefs. Door hun gerechten te verrijken met minieme dosissen ‘natural herbs’ geven ze een extra dimensie aan hun kookkunsten. Bovendien wordt het snel erg gezellig aan de eettafel. Chef Freek van Noortwijk – van toprestaurant Stella Maris – is een van de eerste gelukkige fijnproevers in het programma vol groene recepten.

Boe taboe

Natuurlijk stonden de chefs te popelen om te experimenteren met verschillende hallucinerende middelen – zoals zaden, paddenstoelen en herbs – om de werking ervan te ervaren. Natuurlijk wel verwekt in de meest prachtige culinaire hoogstandjes. Maar er is nog een andere reden waarom Tony en Noah dit programma wilde maken. De sterrenkoks willen het taboe rond legale en medicinale drugs doorbreken. Al liggen de voorkeuren ver uit elkaar. Waar Noah graag een jointje rookt houdt Tony het liever bij de thee.

Knetter van de kaart

Toch zijn de chefs het over een ding wel eens. Wanneer je de juiste doseringen gebruikt, kan het mensen positief beïnvloeden. “Dat betekent echter niet dat je er thuis op los moet gaan experimenteren”, waarschuwen ze. In hun kookboek staat een zee aan gerechten die je wel kan proberen. Wat te denken van een dessert met vijgen, mascarpone en magic truffel? Natuurlijk gaat het niet altijd goed in de serie. “De werking van de verschillende geestverruimende middelen is bij iedereen anders. Iemand kan verschrikkelijk over zijn nek gaan wanneer het niet goed valt.” Dat levert veel hilarische momenten op aan het diner! “Knétter van de kaart”, zo omschrijft Chef Freek van Noortwijk.

Lees meer op metronieuws.nl (Bron)

De serie High Cuisine draait vanaf vrijdag 5 april op Videoland. Bekijk hier de trailer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top