De nieuwe verbinding HHC-O in vapes

door Team Inc.

Er komen met de tijd steeds meer nieuwe cannabinoïdeverbindingen bij. HHC is erg populair en wordt ook wel de legale vorm van THC genoemd. HHC-O-acetaat is een recente toevoeging aan industrie en voor veel mensen misschien onbekend. Het is een acetaatversie van HHC, een natuurlijk voorkomende cannabinoïde met vergelijkbare effecten als delta-9 THC.

HHC is een cannabinoïde die voorkomt in de cannabisplant. Het is structureel vergelijkbaar met THC, de belangrijkste psychoactieve stof in cannabis, maar heeft een iets andere chemische structuur die het lichaam en de geest anders beïnvloedt.

HHC werkt samen met het endocannabinoïdesysteem (ECS) van het lichaam, dat helpt bij het reguleren van verschillende fysiologische processen, zoals stemming, pijnperceptie en eetlust.

Hoewel het onderzoek naar HHC zich nog in de beginfase bevindt, heeft het potentiële therapeutische voordelen. Wanneer HHC zich bindt aan ECS-receptoren in de hersenen en het lichaam, kan het meerdere effecten veroorzaken. HHC-effecten omvatten (milde) high, pijnverlichting en ontstekingsremmende eigenschappen.

Swager HHC-O vapes

Als het gaat om de keuze tussen HHC en HHCO, hangt het allemaal af van wat je zoekt in de ervaring. Als je nog niet bekend bent met HHC-O of cannabinoïden in het algemeen, is het raadzaam om met een lage dosis te beginnen om jouw tolerantie en respons te meten. Bestel je HHCO vape om het zelf te ervaren.  HHCO vapes in verschillende smaken bestel je nu bij groothandel Headsupplies. Lees hieronder meer over deze afgeleide van HHC.

HHCO-acetaat

HHC-O-acetaat is een recente toevoeging aan de hennepindustrie en voor veel mensen misschien onbekend. Het is een acetaatversie van HHC, een natuurlijk voorkomende cannabinoïde met vergelijkbare effecten als delta-9 THC.

HHC is een gehydrogeneerde vorm van THC die chemisch stabiel is dankzij de waterstofverbetering. HHCO ontstaat door azijnzuuranhydride aan HHC toe te voegen, op dezelfde manier als THC-O wordt geproduceerd. Als je dit doet, wordt de potentie van de cannabinoïde ongeveer 1,5 keer groter.

De effecten van HHC-O worden nog steeds onderzocht en er is beperkte informatie beschikbaar vanwege de relatief recente opkomst ervan op de markt. Gebruikers hebben echter gemeld dat ze psychoactieve effecten ervaren die vergelijkbaar zijn met die van delta-9-tetrahydrocannabinol (D9-THC), waaronder gevoelens van euforie, ontspanning en veranderde perceptie. De potentie en specifieke effecten kunnen variëren afhankelijk van de concentratie en zuiverheid van HHC-O in een product.

Super HHC

HHC en HHCo delen overeenkomsten in hun naam omdat ze in wezen hetzelfde zijn, met als verschil dat het acetaatmolecuul aan HHCo is toegevoegd, waardoor de effecten ervan worden versterkt.

Ze worden allebei gewonnen uit hennep, waardoor ze op de meeste plaatsen legaal te distribueren en te consumeren zijn, inclusief de VS. Wat de effecten betreft, bieden zowel HHC als HHCo een reeks voordelen, waaronder fysieke ontspanning, ontstekingsremmende eigenschappen en verlichting van angst. Je zult ook een gevoel van kalmte en mentale helderheid ervaren als je ze consumeert. Wél ervaren mensen met HHCO meer een mentale high en heeft het minder invloed op het fysiek. Bij HHC ervaren mensen eerder ook meer een lichamelijk effect.

Het belangrijkste verschil tussen deze twee cannabinoïden is hun kracht. HHC-O wordt vaak ‘super-HHC’ genoemd omdat het aanzienlijk krachtiger is dan HHC. Sommige beweren dat het sterker is dan Delta 9 THC.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]