Jane Technologies lanceert zijn eerste iOS-app om cannabis te bestellen

door Team Inc.

cannabis-app

De indrukwekkende cannabismarktplaats van Jane Technologies is eindelijk beschikbaar in een app. Het bedrijf lanceerde deze week zijn eerste iOS-app, waarmee gebruikers door de inventaris van lokale cannabisapotheken kunnen bladeren en aankopen kunnen doen.

Er zijn tal van manieren om wiet te kopen via een smartphone. Weedmaps, Leafy en Eaze behoren tot de meest populaire. Op de vraag wat de app van Jane anders maakt, zegt CEO en oprichter Socrates Rosenfeld tegen TechCrunch dat het om de gegevens gaat.

Cannabisapotheken

Sinds de oprichting in 2015 zet Jane zich in om apotheken te helpen bij het verstrekken van nauwkeurige e-commerce-informatie aan consumenten. Het bedrijf standaardiseert en ververst productgegevens zodat producten uniforme metadata hebben. Consumenten en retailers profiteren van deze betrouwbare gegevensbron.

Jane Technologies werd in 2015 opgericht door Socrates Rosenfeld en heeft haar hoofdkantoor in Soquel, Californië. Het bedrijf heeft in drie fondsenwervingsrondes $ 127 miljoen opgehaald.

Bron: techcrunch.com (EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]