Uber Eats gaat wiet bezorgen in Toronto

door Team Inc.

2022-10-18-Uber Eats gaat wiet bezorgen in Toronto

Uber Eats-klanten in Toronto kunnen vanaf nu cannabis bestellen dankzij een nieuwe samenwerking met Leafly. Volgens Leafly is het de eerste keer dat de levering van marihuana beschikbaar zal zijn via een groot bezorgplatform van derden, zoals Uber.

Bewoners van Toronto van 19 jaar en ouder kunnen in de app bestellen. Leveringen worden gedaan door het personeel van de cannabisretailer in plaats van door een onafhankelijke chauffeur. Degenen die de bestelling afleveren zullen de leeftijd van de klant verifiëren.

Ze beginnen met drie retailers: Hidden Leaf Cannabis, Minerva Cannabis en Shivaa’s Rose. Uber werkte eerder al samen met een retailer in Ontario, maar dan moesten klanten hun bestelling zelf ophalen.

Legale wiet aan huis

Lola Kassim, algemeen directeur van Uber Eats Canada: “We werken samen met marktleiders zoals Leafly om retailers te helpen veilige, gemakkelijke opties te bieden aan mensen in Toronto. Zo kunnen klanten legale wiet kopen voor levering aan huis, wat zal helpen de illegale markt te bestrijden.”

Leafly CEO Yoko Miyashita: “Leafly versterkt de cannabismarkt in Canada al meer dan vier jaar en we ondersteunen meer dan 200 cannabisretailers in de GTA. We zijn verheugd om samen te werken met Uber Eats om gelicentieerde retailers te helpen veilige, legale wiet naar mensen in de stad te brengen.”

Hidden Leaf-eigenaren Marissa en Dale Taylor: “We zijn een klein bedrijf en deze samenwerking is een geweldige manier voor ons om ons bereik uit te breiden en ons bedrijf in de hele stad te laten groeien.”

Bron: axius.com (EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]