Vier Internationale Bierdag met Marihuanabieren, Mocktails en drankjes met een THC-vervanger

door drugsinc

Vier Internationale Bierdag met Marihuanabieren, Mocktails en drankjes met een THC-vervanger

Internationale bierdag, gestart in 2007, vindt jaarlijks plaats op de eerste vrijdag in augustus (2 augustus van dit jaar). De eerste viering vond plaats in 2008, maar heeft zich sindsdien verspreid over meer dan 200 steden in 80 verschillende landen over de hele wereld.

Drie manieren om de internationale bierdag te vieren

Toen International Beer Day werd opgericht door Jesse Avshalmov, verklaarde hij drie manieren om International Beer Day te vieren:

  • “Om samen te komen met vrienden en te genieten van de heerlijkheid van bier.”
  • “Om de toegewijde mannen en vrouwen te waarderen en vieren die ons bier brouwen en serveren.”
  • “Om de wereld samen te brengen door het bier van alle landen en culturen te vieren op deze ene opmerkelijke dag.”

Wanneer een hittegolf toeslaat en je geen airconditioning hebt, heb je slechts een paar opties: Zoek een nabijgelegen zwembad, ga naar een film in een gekoelde bioscoop of drink iets kouds. Voor velen van ons betekent dit een ijzig bier of een gekoelde cocktail, maar niet iedereen houdt van alcohol.

Hoe kun je deze International Beer Day onder andere vieren?

Zoals we eerder al schreven willen sommige oververhitte mensen zich ontspannen met cannabis terwijl de rest van hun vrienden drank drinken, maar ze kunnen dit niet altijd doen zonder aanstoot te geven; tijden kunnen veranderen, maar roken zal anderen vaak storen, wat er ook in die vloeitjes zit. Maar er zijn alternatieven: om je te helpen deze zomer droog te blijven, zijn hier vijf met cannabis doordrenkte bieren, mocktails en andere dranken.

Ceria Brewing CO

Nu kun je gaan genieten van een hoppig brouwsel met je vrienden. Als eerste THC-geïnfuseerde bierbedrijf dat op de markt in Colorado werd bracht, werd Ceria opgericht door Blue Moon-maker Keith Villa. Het merk werd vorig jaar geïntroduceerd in apotheken en verkoopt momenteel een wit bier in Belgische stijl, met plannen om in de nabije toekomst een Amerikaans pils en een IPA te brouwen. De bieren worden gebrouwen als een traditionele gerstpop, maar de alcohol wordt eruit gehaald en later vervangen door THC.

John Dankly

Als het gaat om verfrissende puntige drankjes, is het moeilijk om een John Daly te verslaan – ook bekend als een Arnold Palmer met een shot wodka. De zoete, suikerachtige mix van ijsthee en limonade heeft op een warme zomerdag veel op en naast de golfbaan nat gemaakt, en nu kun je er een THC-buzz bij krijgen. Maak er zelf een of koop een Dixie Half & Half, een mix van limonade, ijsthee en THC.

Shotjes

Te ongeduldig om te genieten van een vol glas? Dispensaries hebben ook shot-equivalenten en dragen kleine en grote hoeveelheden THC voor microdosering evenals lage en hoge toleranties. Je kunt proberen de Red Bull-en-wodka-route te spiegelen met een Zoots-energieschot, tot rust komen van een zware dag met een ontspannend nachtelijke shot van Magic Buzz, of gewoon genieten van een kant-en-klare cocktail met cannabis van Kalvara.

THC Seltzer & Soda Water

Met het succes van LaCroix en pittige seltzers zoals White Claw, was het slechts een kwestie van tijd voordat cannabis koolzuurhoudend water eraan kwamen. Bedrijven als Phyx en Oh Hi (gestart door de mede-eigenaar van Ska Brewing en de eigenaren van de Durango Organics-apotheek) maken fruitige seltzers in de Verenigde Staten met maximaal 10 milligram THC en zijn deze zomer al in honderden Colorado-wiet winkels te koop.

Je eigen mocktails

Houd je niet van verpakte drankjes? Maak dan eens je eigen cannabis mocktail. Tincturen en destillaatpoeders die geconcentreerde CBD en / of THC bevatten, maken infuserende drankjes echt een makkie… en je kunt de dosering aanpassen aan je eigen behoeften. Bekijk enkele THC mocktail-ideeën van professionals voor inspiratie.

Lees meer op WestWord (EN, bron) en TGS Colorado (EN, bron)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]