Canadees bedrijf Red Light Holland onthult psychedelische microdoseringspakketten voor de Nederlandse markt

door Team Inc.

2020-06-06-Canadees bedrijf Red Light Holland onthult psychedelische truffelmicrodoseringspakketten voor de Nederlandse markt

Red Light Holland Corp. (CSE: TRIP) een in Ontario gevestigd bedrijf kondigt aan microdosing packs te gaan leveren voor de Nederlandse recreatieve markt. De legale psychedelische truffels zijn straks te vinden bij smartshop McSmart onder de merknaam Red Light Holland.

Microdoseren

De Microdosing Packs worden geleverd, geproduceerd en verpakt in samenwerking met McSmart, een van de prominente truffeltelers, distributeurs en smartshop eigenaren van Nederland in Nieuwegein. McSmart heeft ook ingestemd met het op de markt brengen van Red Light Holland’s microdoseringsproducten binnen Nederland in drie smartshops van McSmart. Red Light Holland en McSmart gingen eerder een intentieverklaring aan en zijn van plan om te profiteren van marktinteresse. “We zijn verheugd om een ​​stap dichterbij te zijn om ’s werelds eerste beursgenoteerde bedrijf te worden die legale en natuurlijke microdoseringspakketten op de legale recreatieve truffelmarkt in Nederland brengt.”

Microdoseren is enorm in Silicon Valley, binnen kunstgemeenschappen en zelfs in Bay Street! We zijn dankbaar voor deze samenwerking met McSmart, een gerespecteerd merk in Nederland, om vooruitgang te boeken met onze plannen om mensen legaal te laten microdoseren”, aldus Todd Shapiro, CEO en directeur van Red Light Holland. “Bovendien zijn onze voorlopige productontwerpen verbluffend en benadrukken we het premium en natuurlijke gevoel van ons merk. Dit is een belangrijke mijlpaal voor Red Light Holland en we kijken ernaar uit om onze legale microdoseringsproducten zo snel mogelijk in de schappen te krijgen. ”

Over Red Light Holland Corp.

Red Light Holland Corp. een in Ontario gevestigd bedrijf dat zich bezighoudt met de productie, groei en verkoop (via bestaande Smartshop operators en een geavanceerd e-commerce platform) van een premium merk magic truffels. Het is gericht op de legale, recreatieve markt in Nederland en voldoet aan de hoogste standaarden in overeenstemming met alle geldende wetten.

Investorintel.com (Bron, EN)

Gerelateerde artikelen

1 opmerking

золотий кухонний змішувач 7 juni 2020 - 08:27

приємна стаття. чудова робота

Beantwoord

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]