Cannabiswinkels kunnen helpen bij het economisch herstel na verliezen door pandemie

door Team Inc.

2021-12-06-Cannabiswinkels kunnen helpen bij het economisch herstel na verliezen door pandemie

Ontario – De COVID-pandemie heeft het bestedingspatroon van mensen veranderd en sommige bedrijven hebben het beter gedaan dan andere. Natuurlijk zijn er ook veel aankopen naar online verplaatst. Cannabiswinkels kunnen helpen bij economisch herstel na of tijdens de pandemie, zegt Kingston-expert Jannawae McLean.

De cannabisindustrie was een van de weinige sectoren die het niet moeilijk had tijdens de pandemie, omdat cannabiswinkels als essentieel worden gezien. “Voor ons waren we zelfs tijdens de pandemie in staat om nummer één te verkopen in een stad als Kingston, die niet zo groot is als andere steden”, zegt Jannawae McLean van Calyx & Trichomes. “Ik denk dat we het goed hebben gedaan, en ik denk dat we overal op voorbereid zijn.

17 cannabiswinkels en 27.000 medewerkers

Met 17 cannabiswinkels in de stad Kingston, Ontario, zullen sommigen zich misschien zorgen maken dat de markt oververzadigd begint te raken, maar McLean zegt dat dat niet het geval is. “Het is niet veel”, zegt ze. “Als je je bedenkt op hoeveel plekken er alcohol verkocht wordt, dan is het niet veel.”

McLean zegt dat de sleutel tot de cannabismarkt toegankelijkheid is. Kingston werkt nog steeds aan het toegankelijker maken van cannabis. Ze zegt dat Kingston niet dezelfde problemen heeft als sommige andere grotere steden.
“In Toronto zie je meer clustering van winkels in specifieke gebieden. Het leuke van een vrije markt is dat ze zichzelf meestal wel redden.” De cannabisindustrie draagt aanzienlijk bij aan de lokale economie en McLean zegt dat cannabiswinkels ook nationaal kunnen helpen bij het herstel na de pandemie.

“Niet alleen financieel en economisch, we hebben ook bijgedragen aan de arbeidsmarkt. Alleen al in de winkels werken meer dan 27.000 medewerkers. Dat is niet eens inclusief productiefaciliteiten en alles wat de cannabisindustrie ook biedt.”

Lees meer op globalnews.ca (Bron, EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]