Home Aandelen & financieel cbdMD lanceert lijn van CBD-producten met Wegmans Food Markets

cbdMD lanceert lijn van CBD-producten met Wegmans Food Markets

door Team Inc.

cbdMD-logo

cbdMD, Inc. een van ’s wereld meest erkende en vertrouwde CBD-bedrijven, kondigde een overeenkomst met de regionale supermarktketen Wegmans Food Market, Inc. aan.

De eerste lancering zal 5 SKU’s van cbdMD bevatten, waarmee Wegmans de eerste grote supermarktketen is die cbdMD-producten opneemt in hun winkelaanbod. Producten zijn binnenkort verkrijgbaar op verschillende Wegmans-locaties aan de oostkust van de Verenigde Staten.

NSF-certificering van CBD-producten

cbdMD heeft al meerdere jaren NSF cGMP-productiecertificering. Eerder dit jaar was cbdMD het eerste CBD-merk dat NSF-productcertificering behaalde voor verschillende van zijn producten en is momenteel het eerste en enige CBD-merk dat de felbegeerde NSF Certified for Sport heeft verdiend voor zijn slaapproducten en dagelijkse softgels. CBD-gecertificeerde producten voor sport bieden atleten en andere gebruikers alle voordelen van CBD met de zekerheid dat de producten THC-vrij zijn en bij gebruik zoals voorgeschreven niet naar voren zullen komen bij een drugstest.

“We zijn verheugd dat Wegmans de investering en inzet die we hebben gedaan om superieure producten aan consumenten te leveren, heeft erkend”, zegt Kevin MacDermott, president van cbdMD. “Onze producten zijn een essentieel onderdeel geworden van de dagelijkse gezondheids- en welzijnsroutine van veel mensen en met cbdMD kunt u erop vertrouwen dat ze veilig en van de hoogste kwaliteit zijn. Voor ons is dit een springplank naar het supermarktkanaal.”

Bron: streetinsider.com (EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter