skip to Main Content
Menu
Gary Vaynerchuk Verwerft Een Belang Van 50% In Het Op Cannabis Gerichte Merk En Marketingbureau Green Street

Gary Vaynerchuk verwerft een belang van 50% in het op cannabis gerichte merk en marketingbureau Green Street

Green Street, een op L.A. gebaseerd marketing- en brandingbureau dat zich richt op de cannabisruimte, heeft een belang van 50% in zijn ontluikende bedrijf verkocht aan de prominente belegger Gary Vaynerchuk, kondigde het bedrijf dinsdag aan.

Opgericht door Rama Mayo en Joshua Shelton eind 2012, heeft Green Street beroemdheidscliënten geholpen, waaronder 2 Chainz, het spel en Broken Lizard (het komedieteam achter de films van “Super Troopers”) die partners samenbrengen om wiet-gerelateerde relaties tot stand te brengen.

In de afgelopen twee jaar heeft het bureau ook een eerste showroom van het cannabismerk in het penthouse van het historische Art Deco Wilshire Tower-gebouw van Miracle Mile gecreëerd en een aantal andere gelijkgestemde merken aangenomen om zich bij hen aan te sluiten in een cannabis. – bedrijfsincubatoromgeving.

Vaynerchuk is een belegger die een reputatie heeft opgebouwd voor zijn slimme startup-investeringen (de lijst met bedrijven die hij in zijn begindagen heeft ondersteund, bestaat uit bekende namen als Twitter, Facebook, Venmo, Resy en Uber). Hij is ook het brein achter het wijn-e-commerceplatform Wine Library en chief executive van digital agency VaynerMedia.

De aankondiging van dinsdag specificeerde niet de voorwaarden van de investering, behalve dat het een 50% -belang was, dat de overeenkomst “eerder dit jaar” werd bereikt en dat Green Street zichzelf evalueerde op $ 28 miljoen pre-money.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top