Cannabis megasite WayofLeaf.com lanceert app die gezondheidseffecten van verschillende marihuanasoorten trackt

door Team Inc.

2022-01-12-Cannabis megasite WayofLeaf.com lanceert app die gezondheidseffecten van verschillende marihuana strains controleert

Cannabis website WayofLeaf.com heeft de release aangekondigd van een nieuwe mobiele app die verschillende vitale gezondheidsfuncties bijhoudt en volgt voor en na het gebruik van specifieke cannabisproducten.

Het doel van de app is, volgens de makers, om te helpen bij het opzetten van een betrouwbare database die nauwkeurig de gezondheidseffecten van verschillende cannabissoorten en producten bijhoudt.

Cannabis-app via smartwatch

Bij gebruik in combinatie met een Apple Watch selecteren gebruikers eerst de cannabissoort of het product (inclusief CBD-producten) dat ze willen gebruiken. Vervolgens beginnen ze met een pre-monitoringsessie waarbij de Apple Watch verschillende vitale functies bijhoudt, zoals hartslag (BPM) en hartritme. Deze vitale functies worden ongeveer een uur na gebruik van de soort of het product opnieuw gecontroleerd om de effecten van een specifieke soort op zaken als bijvoorbeeld stress, angst en slaapkwaliteit.

De app wordt beschouwd als de eerste in zijn soort in de branche en kan mogelijk een revolutie teweegbrengen in de manier waarop mensen medicinale en recreatieve cannabis gebruiken. “Het gebruik en de regulering van cannabis is de afgelopen decennia met grote sprongen gegroeid”, zegt WayofLeaf-correspondent Dylan Baker. “Toch hebben we een groot gebrek aan kennis om bepaalde soorten en producten te gebruiken om een ​​specifieke reeks gezondheidsresultaten te bereiken.”

Essentiële gezondheidsfuncties tracken na cannabisgebruik

Naast het volgen van vitale functies zoals BPM en hartritme, stelt de WayofLeaf-app gebruikers ook in staat om gedetailleerde aantekeningen over de effecten van een bepaalde soort of product achter te laten, die ze vervolgens kunnen opslaan en later op een later tijdstip kunnen raadplegen ter referentie.

“Jarenlang zijn de effecten van verschillende cannabissoorten onduidelijk geweest of is er door gebruikers alleen over gesproken”, zegt Baker. “Met deze app beginnen we betrouwbare, authentieke gegevens te verzamelen over de effectiviteit – of het gebrek daaraan – van cannabissoorten en producten voor specifieke gezondheidsdoeleinden.
Naast marihuanasoorten kunnen gebruikers de effecten van verschillende andere cannabisproducten selecteren en volgen. De app, die gratis kan worden gedownload in de Apple iStore, biedt ook volledige toegang tot de inhoud van WayofLeaf-artikelen, evenals toegang tot medische marihuana-artsen in staten waar medicinale cannabis legaal is.

Lees meer op prnewswire.com (Bron, EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]