Home Cannabis Hoe neemt rapper Jay-Z de cannabisindustrie over?

Hoe neemt rapper Jay-Z de cannabisindustrie over?

door Ties Inc.

Hoe neemt rapper Jay-Z de cannabisindustrie over?

Na een uitgebreide zoektocht naar een geschikte partner in de cannabisindustrie, nam Jay-Z contact op met Caliva. “Alles wat ik doe, wil ik correct doen en op het hoogste niveau”, verklaarde hij op de website van Caliva. Met alle mogelijkheden in de cannabisindustrie en expertise is Caliva de beste partner voor dit streven.

Jay-Z kan het bedrijf als hoofdstrateeg helpen met het nemen van creatieve beslissingen en het het bouwen aan een strategie voor het merk. “Samen hopen we het gesprek rond cannabis vorm te geven, gelijkheid en rechtvaardigheid in de ontwikkeling van de industrie te bevorderen.”

“Bovendien willen we meer bekendheid krijgen rond de vele toepassingen en voordelen van cannabis en consumenten in staat stellen om cannabis te gebruiken hoe, wanneer en waar ze willen”, zei Caliva in een verklaring
De 49-jarige rapper Shawn Carter is de zoveelste beroemdheid die in de snelstgroeiende industrie ter wereld stapt. Eerder lanceerde rapper Snoop Dogg zijn eigen marihuana merk. Actrice Whoopi Goldberg bracht in 2016 al een reeks medische marihunana-producten voor vrouwen op de markt.

Lees meer op edition.cnn.com (Bron, EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter