Justin Bieber verkoopt voorgedraaide joints voor het goede doel

door Team Inc.

2021-10-09-Justin Bieber verkoopt voorgedraaide joints voor het goede doel

Veel bekende sterren gingen hem al voor en nu is het tijd dat ook Justin Bieber in de cannabis business stapt met zijn voorgedraaide joints onder de naam Peaches, genoemd naar een van zijn nummers. Bieber heeft een belangrijke maatschappelijke boodschap en wil cannabis toegankelijker maken en het recreatieve gebruik ervan destigmatiseren.

Met de Peaches Pre-Rolls by Palms steunt hij een aantal goede doelen om het stigma van de sofdrug te doorbreken. Een deel gaat naar het Last Prisoner Project en een ander goed doel dat hij ondersteunt met de verkoop is Veterans Walk And Talk.

sddefaultplay btn
Bron: Yahoo Finance

De eerste organisatie staat mensen en familie van veroordeelden bij die zwaar gestraft zijn door cannabisgerelateerde ‘vergrijpen’. Het project pleit voor een hervorming van het drugsbeleid. Veterans Walk And Talk richt zich op militairen en andere dienstmensen met mentale problemen. Het zet onder andere cannabis en psychedelica in tijdens therapie.

Wiet en joints destigmatiseren

“Wiet was iets waarvan ik voelde dat mensen me een slecht gevoel probeerden te geven omdat ik ervan kon genieten”, vertelde Bieber aan Vogue. “Maar ik heb nu een plek in mijn leven gevonden voor wietproducten die goed zijn geweest in mijn menselijke ervaring.”

De megaster heeft een paar andere zakelijke ondernemingen buiten de muziekindustrie, waaronder zijn streetwear-label Drew House en een samenwerking met het schoenenmerk The Crocs.

Lees meer op edition.cnn.com (Bron, EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]