Mascotte lanceert campagne met nieuwe limited edition vloei

door Team Inc.

2021-06-18-Slowflu-by-Kevin-half-open

Na de succesvolle campagne ‘Mascotte Draait Door!’ waarbij heel veel doosjes limited edition vloei van de artiesten Hef, Josylvio en Wally A$M exclusief bij coffee- en smartshops over de toonbank gingen, pakt het merk nu door met een nieuwe samenwerking met Top Notch. Niemand minder dan artiesten Kevin, Jonna Fraser en ADF Samski gaan deze challenge met enthousiasme aan in de hagelnieuwe campagne Mascotte Masters.

Drie nieuwe limited edition Combi Packs zien binnenkort het levenslicht. De eerste is vanaf eind juni exclusief verkrijgbaar in de coffeeshops, smartshops en speciaalzaken. Kijk bij groothandel Headsupplies of op Dr. Smartshop.

Uiteraard wordt deze lancering groots gevierd. Elke artiest brengt ter promotie van zijn vloei een nog niet eerder uitgebracht nummer ten gehore in een livesessie op een bijzondere locatie. Want dit keer halen de artiesten de inspiratie design van hun limited edition Combi Pack uit de muziek. Mascotte maakt high quality video’s van die sessies, waarmee de introductie van de nieuwe vloei breed wordt gepromoot via de online kanalen van Mascotte en die van Top Notch en de artiest.

image002

Nieuwe vloei en tracks op Spotify

De vloei als onderdeel van een lifestyle, dat is wat benadrukt wordt in de video’s. Uiteraard komen de drie tracks ook op Spotify te staan mét bewegend beeld uit de video. ”Naast de online campagne ondersteunen we de actie met winkelmateriaal voor in de coffeeshops en smartshops”, aldus Mascotte. Extra onderdeel van de nieuwe campagne is een winactie voor consumenten. In pakjes vloei zit namelijk een unieke wincode. 99 winnaars en 1 hoofdprijswinnaar. Het maakt de nieuwe vloei nóg gewilder.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]