skip to Main Content
Menu
Politie In Tennessee Waarschuwt Voor Meth-gators

Politie in Tennessee waarschuwt voor meth-gators

Meth-gators: alligators die crystal meth binnen krijgen in de Verenigde Staten. De politie in Tennesssee waarschuwt hiervoor. Er zijn regelmatig mensen die medicijnen en drugs als crystal meth door het toilet spoelen. Dit is niet alleen slecht voor de waterkwaliteit, maar ook voor dieren die de drugs binnen krijgen.

“Medewerkers die het rioolwater zuiveren zijn trots op het vrijgeven van water dat schoner is dan het buitenwater in de kreken. Echter zijn ze niet voorbereid op meth”, schrijft de politie van Loretto op Facebook. “Eenden, ganzen en andere vogels zwemmen vaak in de behandelingsreservoirs. We huiveren bij de gedachten om deze dieren te zien trippen op drugs.”

De politie plaatste de waarschuwing nadat een een verdachte, die probeerde methamfetamine door te spoelen, werd gearresteerd. De drugs komt terecht in het rioolsysteem, dan in retentiebekkens en vervolgens stroomafwaarts in de kreken. Hier komt het in het systeem van alligators en andere dieren die de gevaarlijke drug binnen krijgen. “In de laatste weken hebben we genoeg gedrogeerde dieren gezien.” Daarom vraagt de politie in Loretto drugs en medicatie af te geven in hun kantoor om vernietigd te worden, zodat het niet door de wc wordt gespoeld.

Lees meer op edition.cnn.com (Bron, EN)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top