Canadees bedrijf doet onderzoek naar paddenstoelen in Jamaica

door Team Inc.

paddenstoelen-in-het-donker

Entheogen Biotech, een Canadees bedrijf gevestigd in Alberta en Jamaica, heeft sinds 2019 uitgebreid onderzoek gedaan naar lokale paddenstoelen onder leiding van mede-oprichters Anthony Bailey en Dr. Vangelis Mitsis.

Onderzoek heeft aangetoond dat ze kunnen worden gebruikt om een ​​aantal aandoeningen te behandelen, zoals het verlagen van cholesterol en het verbeteren van de mentale gezondheid. Het bedrijf werkt vanuit de Westmoreland-parochie in het westen van Jamaica en hebben paddenstoelen ontwikkeld waarvan ze denken dat ze depressies kunnen helpen behandelen en verslavingen aan alcohol en nicotine verlichten.

Consistentie in paddenstoelen

Volgens Bailey worden de ‘schimmels’ van Entheogen Biotech in bioreactoren gekweekt om een ​​milieuhygiënisch en consistent product te garanderen. “Wat we hebben gedaan, is een verscheidenheid aan paddenstoelen gekweekt en getest aan de universiteit van Athene, in Parijs en aan de universiteit van Alberta.

We hebben ze gevalideerd voor consistentie in productie, want als je een soort koopt van de ene plaats en van een andere plaats, is er geen consistentie van het tryptamine-gehalte, de actieve chemische verbinding in de paddenstoel die een hallucinogeen effect veroorzaakt, legde hij uit.

Bailey (marketingspecialist) en Mitsis (arts) – deed veel onderzoek naar cannabis – ontmoeten elkaar vier jaar geleden en hadden vergelijkbare ideeën over paddenstoelenonderzoek. Ze kwamen met een idee om zich te vestigen in Jamaica. Het land heeft een ruimdenkende kijk op paddenstoelen. Bovendien zijn paddo’s in een tropisch klimaat veel meer psychedelisch dan Europese soorten die vaak voor culinaire doeleinden worden gebruikt.

Bron: sflcn.com (EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]