Het nieuwste seizoen van Narcos Mexico mateloos populair

door Team Inc.

2020-02-19-Het nieuwste seizoen van Narcos Mexico mateloos populair

Narcos Mexico seizoen 2 ging afgelopen donderdag in première op Netflix. De eerste cijfers liegen er niet om. Is dit seizoen van de populaire drugsserie de beste ooit gemaakt? De spanning tussen de kartels is om te snijden en ook de DEA mengt zich wederom in het drugsgeweld.

Een heerlijke setting, waargebeurd verhaal en geweldige acteurs. Het perfecte plaatje voor één van de kijkcijferkanonnen van Netflix. Parrot Analytics, dat kijkcijfers, betrokkenheid en de verlangens van kijkers meet, gaf aan dat de vraag naar het tweede seizoen Narcos Mexico, twee dagen voor de release, 40 procent hoger was in Amerika dan bij het eerste seizoen. Bovendien was de vraag naar de nieuwe serie bijna vijf keer hoger dan Narcos seizoen twee en drie.

Beste Netflix-serie

“Het is zeer indrukwekkend voor een serie om de vraag in de loop van de tijd gestaag te laten groeien. Onze gegevens ondersteunen de investering van Netflix in de franchise,” zei een vertegenwoordiger van Parrot Analytics. De franchise ‘Narcos’ is ook een hit bij critici. Het huidige seizoen scoort 100% op Rotten Tomatoes (gebaseerd op slechts enkele beoordelingen tot nu toe). Het eerste seizoen van Narcos Mexico ontving een score van 89% en de gemiddelde critici-score van alle drie seizoenen van Narcos was ook 89%.

Kijken dus! Bekijk hier de trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=AGv_F9hpQ-w

Lees meer op businessinsider.com (Bron, EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]