skip to Main Content
Menu
Wanneer Verschijnt Narcos Mexico Seizoen 2 Op Netflix?

Wanneer verschijnt Narcos Mexico seizoen 2 op Netflix?

Narcos is wereldwijd een van de meest populaire drugsseries. We hebben goed nieuws. Het drugskarteldrama gaat door en lanceert een nieuw seizoen van Narcos Mexico. Dat gaat weer een hoop spanning en sensatie opleveren, daar zijn we van overtuigd.

Het vierde seizoen van Narcos (eerste seizoen Narcos Mexico) begon met de opkomst van het Guadalajara kartel in het Mexico van de jaren ´80. Narcos Mexico was een groot succes, maar hoe ziet seizoen 2 er dan uit en wanneer verschijnt deze kijkcijferkanon?

Hier al vast een klein voorproefje met alles wat je moet weten over Narcos Mexico seizoen twee. Wie schittert er in Netflix’s Narcos Mexico?

Wanneer zal het tweede seizoen worden gelanceerd op Netflix?

Er is nog geen vaste datum, maar het is zeer aannemelijk dat de nieuwste Narcos serie nog deze zomer te zien is op Netflix. We hopen natuurlijk dat hij zo snel mogelijk live gaat!

Waar gaat Narcos Mexico over en wat gebeurde er in seizoen 1?

De serie volgt de oprichting van de moderne Mexicaanse drugshandel, met de nadruk op narco Felix Gallardo, een voormalige Sinaloa-politieman die drugsbaron werd en Kiki Camarena, een Mexicaans-Amerikaanse DEA-agent (Drug Enforcement Administration) die Felix naar beneden moest halen .

Het seizoen volgde het kat- en muisspel van twee mannen, dat eindigde in de ontvoering, marteling en moord op Kiki, wiens dood uiteindelijk diende als katalysator in de oorlog tegen drugs. De finale onthulde uiteindelijk ook de identiteit van Scoot McNairy als agent Walt Breslin, een DEA-agent die de leiding had over Operatie Layenda. Een taskforce die als taak heeft om de verantwoordelijken voor Kiki’s dood voor de rechter te brengen. Hieronder even wat opfrissing met de laatste scene van het eerste seizoen.

“Wat in de vroege jaren ’80 in Guadalajara gebeurde, was het begin,” zegt Breslin in de voice-over. “Wat in Guadalajara is gebeurd, heeft het eerste kartel opgeleverd. Van daaruit zouden anderen volgen met veel geld, drugs, en sex. Het heeft de DEA veranderd. Hier werd het eerste schot afgevuurd, hier is de drugsoorlog begonnen.”

Wie spelen er in Narcos seizoen twee?

Bekend acteur Scoot McNairy speelt agent DEA agent Walt Breslin, die actief werd na de dood op Kiki Camarena. Diego Luna speelt de narco Felix Gallardo. Tenoch Huerta is ook een van de hoofdrolspelers die de rol van Rafael Cara Quientero vertolkt. Nieuwkomer Teresa Ruiz speelt Felix’s vriendin Isabella Bautista. Alejandro Edda speelt de enige echt El Chapo Guzman.

Er is nog geen trailer van de nieuwe serie maar bekijk hier alvast de vooraankondiging van de nieuwe serie.

Lees meer op radiotimes.com (Bron, EN)

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Acho wue em novembro de 2019 a Netflix lança a segunda tenporada de Narcos México.
    A primeira tempoeada foi lançada em nov/18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top