5 positieve gevoelens die je kunt ervaren bij het roken van cannabis

door drugsinc

5 positieve gevoelens die je kunt ervaren bij het roken van cannabis

Tegenwoordig wordt het roken van wiet een trend in de Verenigde Staten en andere landen waar cannabis onlangs is gelegaliseerd. Inmiddels wordt marihuana niet langer geassocieerd met alleen misdaad, luiheid en gebrek aan opleiding. Integendeel, het blijkt dat alle soorten mensen en segmenten van de bevolking cannabis gebruiken voor recreatieve en medische doeleinden.

Wees niet verrast – cannabis heeft meer voordelen dan alcohol en doet het beter dan pijnstillers en antidepressiva. Hier is wat je moet weten over de positieve ervaring met het roken van marihuana na een lange vermoeiende dag:

Cannabis verbetert het seksleven

Een joint kan je niet alleen helpen om te ontspannen en je aan het lachen maken wanneer je op je dieptepunt bent, maar het kan ook een positieve invloed hebben op je seksleven.

Cannabis verbetert het seksleven (image: https://unsplash.com/photos/F0ZiHWliGGM)
Cannabis verbetert het seksleven

Het punt is dat het roken van wiet kan helpen om het seksuele verlangen bij zowel vrouwen als mannen te vergroten. Om ervoor te zorgen dat je het beste orgasme in je leven krijgt, gebruik je cannabis vlak voor de geslachtsgemeenschap met je partner. Volgens experts zal het je gevoeligheid verbeteren en dopamine-afgifte activeren (ook bekend als een gelukkig hormoon). Met cannabis kun je de tijd vertragen, waarmee je elke aanraking en elke kus beter gaat voelen.

Je moet ook weten dat THC en oxytocine (een liefdeshormoon) een verband hebben. High worden met je partner zal je genegenheid voor elkaar versterken. Geen wonder dat sommige mensen cannabis een liefdesdrug noemen!

Tegenwoordig wordt online dating voor cannabis steeds populairder. Cannabisfans downloaden apps waarmee ze aantrekkelijke, gelijkgestemde mensen kunnen vinden. Elke date heeft hetzelfde scenario: twee mensen ontmoeten elkaar om een ​​joint te delen en samen een fijne tijd te hebben. Ze weten zeker dat wiet beter werkt dan welk ander afrodisiacum dan ook. Dus misschien wil je de volgende keer ook een beetje high worden met je date?

Cannabis pakt depressie aan

Depressie kan al je energie en positieve gedachten wegnemen. Helaas hebben sommige mensen jaren nodig om te herstellen en terug te keren naar hun normale leven. Het is bewezen dat depressie veel blijvende effecten heeft (slapeloosheid, verlies van libido, hartaandoeningen en ontstekingen) en het zenuwstelsel negatief kan beïnvloeden.

Volgens een in 2016 uitgevoerd onderzoek kan het roken van cannabis helpen bij het beheersen van depressie. Deze informatie is nog steeds niet bevestigd door het National Institute Of Mental Health.

Cannabis kan effectief zijn in de strijd tegen depressie wanneer het gecombineerd wordt met professionele psychologische hulp. Het punt is dat wiet helpt om de serotoninespiegel in de hersenen te verhogen. Daarom kan het een geweldige vervanging zijn voor antidepressiva.

Als je besluit cannabis te roken om je depressie en angst te beheersen, neem dan uiteraard eerst contact op met je arts. Het is ook belangrijk om te begrijpen dat wiet je niet kan helpen om te gaan met welke vorm van emotioneel trauma dan ook.

Is het echter niet leuk om dingen te vergeten waar je je tenminste een paar uur zorgen over maakte? Je kunt weer jezelf zijn. Het enige dat je nodig hebt, is het vinden van de juiste behandeling.

Cannabis helpt pijn te beheersen (afb: https://pixabay.com/photos/woman-sad-depression-headache-2609115/)
Cannabis helpt pijn te beheersen

Cannabis helpt pijn te beheersen

Nog een geweldig gevoel dat je kunt ervaren terwijl de je wiet rookt is het verminderen van pijn!

In 2015 voerden de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) in de Verenigde Staten een onderzoek uit naar chronische pijn en ontdekten dat er in Amerika meer dan 50 miljoen mensen zijn die te maken hebben met chronische pijn.

Als jij een van hen bent, overweeg dan om op marihuana gebaseerde remedies te gebruiken om jezelf te helpen. Je kunt een recept voor medicinale marihuana krijgen als je een pijnlijk lichamelijk trauma hebt.

Het beste van marihuana is dat het ook dames kan helpen om menstruatiekrampen te verminderen. Sommige vrouwen hebben tijdens hun menstruatie snelle stemmingswisselingen, pijn in de rug, schouders en buik. Onnodig te zeggen dat ze door de pijn niet normaal kunnen functioneren, en soms helpen pijnstillers niet goed genoeg.

Het roken van wiet kan tijdens haar menstruatie een onmiddellijk effect hebben op het lichaam van de vrouw – het helpt om de stemming te stabiliseren en de pijn voor een lange periode weg te nemen.

Als je een avond zonder pijn wilt doorbrengen en je je ook gewoon eens wilt vermaken, waarom word je dan niet een beetje stoned met je vrienden of partner?

Cannabis verhoogt de creativiteit

Steve Jobs gaf ooit toe dat marihuana hem helpt creatief te blijven en aan Apple-producten te werken. We kunnen zijn medische geschiedenis niet controleren, maar één ding weten we zeker: tegenwoordig hebben Apple-producten veel bewonderaars van over de hele wereld.

Als je aan een creatief project werkt en extra hulp nodig hebt, kan de helft van de joint eigenlijk best nuttig zijn. Onnodig te zeggen dat het moeilijk is om iemands creativiteit te meten. Dus elke keer dat je rookt, kunnen een aantal fantastische ideeën anders zijn. Natuurlijk kun je niet ‘eureka’ schreeuwen na elke cannabissessie met je vrienden.

Cannabis verhoogt de creativiteit (afb. https://unsplash.com/photos/7e2pe9wjL9M)
Cannabis verhoogt de creativiteit

Je kunt dit echter nog steeds uitproberen en zien hoe creatief je bent na het roken van wiet. Overweeg om vervolgens je ideeën op een stuk papier te schrijven of jezelf op te nemen. Veel mensen herinneren zich na een tijdje hun geniale ideeën misschien niet meer, dus zorg ervoor dat je voorbereid bent.

Cannabis helpt om af te vallen

Ben je het zat om de hele tijd een streng dieet te volgen? Wil je de bewegingsvrijheid weer een beetje voelen? Cannabis is misschien niet de eerstelijnsbehandeling voor obesitas. Een gezond dieet in combinatie met fysieke activiteit kan in een bepaalde tijd de beste resultaten opleveren. Je kunt echter ook cannabis roken om de zaken wat te versnellen. Marihuana-fans reageren beter op suiker en een sneller metabolisme, blijkt uit een onderzoek van de Michigan State University.

Cannabis helpt om af te vallen (afb. https://www.pexels.com/photo/woman-in-black-shirt-holding-black-and-silver-weight-scale-3775540/)
Cannabis helpt om af te vallen

Hoewel het roken van wiet je eetlust kan verhogen, zal het ook je metabolisme stimuleren en je helpen sneller calorieën te verbranden.

Wees dus niet bang voor mogelijke hapjes. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je ’s avonds je favoriete eten eet als je het combineert met het roken van wiet.

Conclusie

Cannabis helpt mensen te ontspannen, hun problemen, fysieke en emotionele pijn te vergeten. Als je de voordelen van het roken van wiet wilt ontdekken en deel wilt uitmaken van een groeiende gemeenschap, zoek dan het juiste moment en de juiste plek.

Bronnen o.a. CannabisLegale (EN), Healthline (EN), MarijuanaDoctors (EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]