Home Cannabis CBD-olie eten en drinken in restaurants, bars en cafes? In London kan het!

CBD-olie eten en drinken in restaurants, bars en cafes? In London kan het!

door drugsinc

CBD-olie eten en drinken in restaurants, bars en cafes? In London kan het!

Uitgekeken op Acai bessen? Volledig klaar met havermelk? Gelukkig – want gezonde voeding wordt nog interessanter – in 2019, draait het allemaal om cannabis. 

De stof die is afgeleid van cannabisplanten, Cannabidiol (of CBD-olie), is de nieuwe hippe voedingstrend van Londen – maar je raakt er niet high van. In tegenstelling tot de psychoactieve stoffen van de plant, Tetrahydrocannabinol, is CBD-olie niet-psychoactief. Er is echter gezegd dat het helpt bij de behandeling van symptomen van een reeks ziekten, waaronder angst, depressie, de ziekte van Alzheimer en zelfs kanker. Sommige experts zijn echter een beetje meer sceptisch.

Hoewel de jury er nog niet helemaal over uit is, zijn sommige restaurants zich al helemaal klaar aan het stomen voor de enorme toenemende vraag van de Britse gebruikers. Van koffie die je ochtend een extra kick geeft tot desserts die je maaltijd op een hoogtepunt laten eindigen, in Londen kun je met CBD bereidt eten en drinken vinden in de restaurants, cafés en bars.

Jij zin in wat anders?
Een overzicht van de restaurants, bars en cafetaria vindt je op Standard.co.uk (EN, bron, foto)

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter