Home Aandelen & financieel CBD-bedrijf Charlotte’s Web tekent distributieovereenkomst met drankgigant

CBD-bedrijf Charlotte’s Web tekent distributieovereenkomst met drankgigant

door Ties Inc.

hennepplanten

Charlotte’s Web Holdings tekent een distributieovereenkomst met de grote drankdistributeur Southern Glazer’s Wine & Spirits. Dit brengt Amerika’s toonaangevende CBD-merk samen met hét Amerikaanse distributiebedrijf voor wijn en gedistilleerde dranken.

Southern Glazer’s is actief in 44 Amerikaanse staten en Washington DC, evenals in Canada. “De grootschalige distributie van Southern Glazer in eten en drinken, speciaalbier, wijn en gedistilleerde dranken, horeca en grootverpakkingen komt tegemoet aan de vraag van de consument naar ‘wellness-opties’ in deze categorie”, zei Charlotte’s Web CEO Jacques Tortoroli in een verklaring.

CBD deals

De deal met Charlotte’s Web is niet de eerste CBD-distributieovereenkomst voor het in Miami gevestigde Southern Glazer’s: Tilray Brands dochteronderneming Fresh Hemp Foods heeft deze zomer een Amerikaanse distributieovereenkomst getekend met Southern Glazer’s. Canopy Growth Corp. tekende in 2021 een Amerikaanse distributieovereenkomst voor zijn cannabidiol-drankjes met Southern Glazer’s.

Aandelen van Charlotte’s Web worden verhandeld als CWEB op de Toronto Stock Exchange en als CWBHF op de Amerikaanse over-the-counter-markten.

Bron: mjbizdaily.com (EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter