skip to Main Content
Menu
Grote Wietzaden Leverancier Royal Queen Seeds Opent Nieuwe Vestiging: In Marbella!

Grote wietzaden leverancier Royal Queen Seeds opent nieuwe vestiging: in Marbella!

Spread the love ✌🏼

Als een van de snelst groeiende cannabiskwekers in Europa biedt grote wietzaden leverancier Royal Queen Seeds een breed scala aan gefeminiseerde, autoflowering en medicinale zaden tegen betaalbare prijzen – altijd met snelle en discrete verzending.

Met volle trots richten zij zich op de hobbykwekers over de gehele wereld om hen in de beste kwaliteit en diverse varieteiten wietzaden te kunnen bieden. Met meer dan 20 jaar ervaring in het kweken en groeien van de cannabis, hebben zij diverse prijzen gewonnen zoals de gevierde Highlife en High Times Cannabis Cups.

Alle wietzaden van Royal Queen Seeds worden met de hand geplukt uit biologische moederplanten en getest op hun genetische zuiverheid. De zaden worde dagelijks getest om er zeker van te zijn dat ook hun kiemkracht op peil is. Bij tevredenheid over de kwaliteit van de zaden, worden ze verzegeld en wereldwijd verzonden in een hoogwaardige verpakking om de veilige transport te kunnen garanderen.

Wietzaden leverancier met eigen fysieke winkels

De eerste fysieke winkel opende Royal Queen Seeds in Amsterdam (aan de Damstraat), in het hart van de Europese cannabiscultuur. Sindsdien heeft men een tweede winkel geopend in deze hoofdstad van Nederland (aan de Haarlemmerstraat) en nog een 3e winkel in Barcelona.

Om hun klanten wereldwijd nog beter te kunnen bieden breidt men verder uit: dit keer in het mooie Marbella! Een nieuwe winkel is onlangs geopend in Puerto Banús – welbekend onder vele Marbella liefhebbers.

Bij iedere vestiging van Royal Queen Seeds kun je in gesprek met hun team, om productadvies vragen en natuurlijk het gehele assortiment bekijken.

Nieuwe vestiging Royal Queen Seeds geopend in Marbella
Nieuwe vestiging Royal Queen Seeds geopend in Marbella

De winkels van Royal Queen Seed bieden naast de wietzaden ook een mooi aanbod CBD-olie, biologische voeding voor je planten, starterkits en een coole collectie RQS-merchandise zoals kleding, rookaccessoires en parafernalia. Bovendien wordt hun cannabisblog, “RQS blog” genaamd, regelmatig bijgewerkt met diepgaande artikelen over cannabisteelt, de cannabis cultuur en ander cannabis gerelateerd nieuws.

Voor alle cannabisliefhebbers in Nederland of Spanje zijn de fysieke winkels een geweldige plek om te bezoeken om deskundig advies te krijgen over welke zaden ze moeten kopen en hoe ze te kweken. Helaas zijn niet alle loyale fans van RQS in de gelegenheid om de winkels te bezoeken, dus sommigen zijn nog aangewezen op het online bestellen en met spanning wachten op de zending.

Deze winkels hebben een verscheidenheid aan producten op voorraad, waaronder de volledige selectie soorten, merchandise, accessoires van Royal Queen Seed en zelfs een selectie zaden van andere merken zoals Sensi Seeds, Serious Seeds, High Quality Seeds, Black Label, Paradise Seeds en Dutch Passion.

Het is geen toeval dat Royal Queen Seeds met hun vestigingen opereren in de cannabis hotspots van het continent. Als je ooit in de buurt bent, ga dan langs bij ze en zeg hallo!

Bronnen o.a. Cnbs (EN), RoyalQueenSeeds (EN)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top