Hoe je geweldige seks hebt terwijl je high bent

door drugsinc

Hoe je geweldige seks hebt terwijl je high bent

Mogelijkheden tot genot gaan meestal goed samen, dus we zouden niet verrast moeten zijn door de recente studie die bevestigt wat voorstanders van het mengen van marihuana en seks al lang beweren. Namelijk dat wiet roken je seksleven kan verbeteren. Er zijn nu rigoureuze wetenschappelijke gegevens en er is professionele consensus die het idee ondersteunen dat high sex empirisch roken is, hoe kun je dan geweldige sex hebben tijdens je high? Een professional leidt ons door de hoogtepunten en dieptepunten van het roken van wiet voor de seks.

De ontdekking van een universitair docent van Stanford University

Ten eerste gaat de eer voor deze zeer leuke bevinding aan Dr. Michael Eisenberg, een universitair docent urologie aan de Stanford University. Eisenberg ziet om verschillende redenen veel verschillende patiënten, maar een veelvoorkomende reden voor een bezoek aan het kantoor lijkt te draaien rond problemen met betrekking tot de slaapkamer. Zo gewoon zelfs, dat hij besloot om de zaken meer klinisch te bekijken. Hij verzamelde gegevens van de National Survey of Family Growth van de Amerikaanse overheid en analyseerde informatie waarin werd vergeleken hoe vaak individuen seks hadden met hoe vaak ze deelnamen aan andere activiteiten. Tot zijn verbazing ontdekte hij dat hoe meer mensen marihuana rookten, hoe meer succes ze hadden in de slaapkamer.

Uit een eerder onderzoek van Psychology Today bleek dat marihuana inderdaad een afrodisiacum onder gebruikers is – een bevinding die sindsdien door afzonderlijke onderzoeken wordt ondersteund. Een meerderheid van de respondenten zei dat wiet roken vóór seks de ervaring helpt verbeteren. Dat is natuurlijk niet altijd het geval. Een minderheid van de deelnemers zei dat roken hun libido doodt. Anderen zeiden dat het afhangt van de dosis, de soort en hun humeur.

Prestaties met seks & marihuana

Voor de meeste mensen die van roken houden en van seks houden, geldt dat ze het erg leuk vinden om deze twee bij elkaar te brengen. Mensen zoals Jeff Dillon, die eerder dit jaar Xblaze oprichtte, ’s werelds eerste en enige 420-vriendelijke volwassen filmstudio.

“De meeste mensen kunnen cannabis gebruiken om hun seksuele ervaring te verbeteren,” vertelt hij aan Fatherly.

Volgens Dillon kan roken vóór seks de gevoeligheid verhogen en helpen om intensere orgasmen te leveren. Plus, zegt hij, roken helpt vaak om angst te verminderen, een belangrijke oorzaak van erectiestoornissen. Als je dat symptoom naast je zet, kom je een stap dichter bij langer in bed bezig blijven, en hey, dat is misschien iets dat het waard is om naar te streven.

Toch zijn er enkele dingen die de casual marihuanagebruiker moet weten voordat hij seks heeft terwijl hij high is. Dit is wat je moet weten.

Seks en marihuana: de juiste soort kiezen

Bepaalde soorten marihuana geven meer mogelijkheden bij seks dan andere. Sommigen hebben de neiging je in een meer cerebrale bui te brengen; anderen zijn ontworpen om fysieke sensaties te verbeteren. Zoek uit welke je het beste voorbereidt op seks, en ontdek vanaf daar verder.

Daarmee zegt Dillon dat gebruikers zich meestal aangetrokken voelen tot sativa-producten omdat ze kunnen helpen de gevoeligheid te verhogen, de stemming te verbeteren en het orgasme te intensiveren. Maar, zegt hij, geen twee mensen reageren hetzelfde.

“Iedereen reageert anders op verschillende cannabinoïden, dus wat voor de ene persoon werkt, werkt misschien niet voor de andere,” waarschuwt hij.

Voel je niet onder druk gezet om de rookervaring van je partner te evenaren. Doe wat het beste voor je voelt.

Probeer niet zomaar iets onbekends voordat je aan een vrijpartij begint

Het is belangrijk om je high te leren kennen voordat je ermee in een sekspartij duikt. Probeer te experimenteren met verschillende soorten en verschillende doses in de dagen voorafgaand aan de grote nacht.

“Experimenteer niet met een product in de nacht van je seksuele ervaring”, zegt Dillon. “Je moet van tevoren weten hoe je lichaam op een bepaald product zal reageren.”

Begin voorzicht en kleinschalig

“Minder is meer”, zegt Dillon. “Je wilt het moment verbeteren. Je wilt niet zoveel consumeren dat het je uit de stemming haalt”, voegt hij eraan toe. Vergeet niet dat high worden een geleidelijk proces is. Als je het proces haast, wordt je misschien meer stoned dan je wilt. Begin dus klein en ga langzaam. “Voorkom in een wiet coma of slaap terecht te komen voordat je naar de ‘film’ gaat.”, zegt Dillon.

Gebruik (veel) glijmiddel

Cotton mouth” (een katoenen mond) verwijst naar het gevoel van droogte dat het roken van wiet kan veroorzaken. Dat komt omdat THC, het actieve ingrediënt in marihuana, de klieren kan blokkeren die speeksel produceren. Natuurlijk kan dat symptoom meestal worden verholpen met een groot glas water. Maar roken kan er ook voor zorgen dat andere gebieden opdrogen, en dat komt niet bepaald tegemoet aan goede seks.

‘Katoenen vagina’, zo blijkt, is ook heel erg reëel. Gelukkig, zoals Dillon ons er aan herinnert, zijn er veel smeermiddelen op de markt. Zorg ervoor dat je er een bij de hand hebt. En hey, als je je aan het thema van de avond wilt houden, kun je kiezen uit verschillende intimiteitsproducten met wiet.

Wees voorzichtig met edibles

Edibles zijn een leuke manier om high te worden. Ze smaken goed, en ze stellen je in staat om het risico te omzeilen dat je in een hoestbuik verstrikt raakt. Bovendien nemen ze rook en geur uit de vergelijking, wat een extraatje kan zijn als je kinderen om de hoek hebt (dampennen zijn ook een goede manier om een reukloze high te krijgen). Maar ze hebben wel hun eigen nadelen. Het is namelijk moeilijker om de hoeveelheid THC die je verbruikt met eetbare stoffen te meten. Ze hebben ook een tijdje nodig om te beginnen met werken. “Neem een kleine dosis en kijk hoe je lichaam reageert voordat je meer neemt”, oppert Dillon.

Bronnen o.a. Fatherly (EN), Thrillist (EN), Quora (EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]