Home Overige Maak indruk op je vrienden met deze geweldige vape trucs

Maak indruk op je vrienden met deze geweldige vape trucs

door drugsinc

Maak indruk op je vrienden met deze geweldige vape trucs

Vapen zonder trucjes uit te voeren is als het kopen van een skateboard om je te verplaatsen. Leren om stunts uit te voeren en flair toe te voegen aan verschillende tijdverdrijfactiviteiten verbetert de ervaring. Je zult niet het meeste uit vapen halen, tenzij je vape trucs uitvoert.

De dampwereld is met de tijd voortdurend geëvolueerd. Het staat nu vol met leuke manieren waarop je kunt pronken met je rookblaasvaardigheden. Het heeft geleid tot cloud-chasing-wedstrijden waarbij vapers een winnaar bepalen met een enorme vape rookwolk.

Maak je geen zorgen als je niet weet waar je moet beginnen. Om deze plezierige uitvoeringen onder de knie te krijgen, heb je een beetje kennis en oefening nodig. Het goede nieuws is dat de meeste van deze vape-tactieken gemakkelijk te leren zijn voor beginners. Naarmate jouw vaardigheden verbeteren, kun je echter een expert worden. Je kunt daarom indruk maken op je vrienden met deze fantastische vape trucs.

Vape trucs, van ringen tot Frans inhaleren (afb.)
Vape trucs, van ringen tot Frans inhaleren (afb.)

Vape-ringen

Je kunt deze indrukwekkende vape truc voor beginners zelfs met een kleine hoeveelheid damp uitvoeren! Het is een verbeterde versie van de oude rook ringtruc. Hier lees je hoe je de vape-ringtruc kunt doen:

 • Neem een hijs uit je keel. Houd je tong plat tegen de onderkant en de achterkant van je mond. Gebruik je lippen om een O-vorm te vormen en duw de vape er dan doorheen. Gebruik korte, snelle uitademingen om het in bursts te forceren.
 • Om meerdere ringen te blazen, kun je een variatie op deze techniek gebruiken. Wil je een mooie wolk, dan kun je de Vaporesso Xros gebruiken. Zelfs als je nog nooit eerder hebt gevaped, kun je direct uit de doos de beste prestaties uit dit apparaat halen.
 • Neem een diepe trek van je damp. Maak de letter O met je lippen, plaats dan een vinger over het midden van de O. Adem zachtjes uit en tik dan op de zijkant van je keel onder je kaak.

Je kunt veel ringen maken als je erin slaagt, maar het vergt enige oefening. Blaas ringen van verschillende groottes, en blaas ze zelfs door elkaar heen!

Vape trucs: Blaas O's en Ringen (afb.)
Vape trucs: Blaas O’s en Ringen (afb.)

Blaas O’s

Het blazen van O’s is een klassieke methode die zowel door vapers als door rokers wordt gebruikt. Deze truc lijkt misschien eenvoudig omdat hij zo populair is, maar het beheersen ervan vereist specifieke vaardigheden. Deze eenvoudige stappen moeten helpen om het en het proces te vereenvoudigen als je je ooit hebt afgevraagd hoe je het moet aanpakken.

 • Als je een vaping-apparaat gebruikt, neem dan een trekje van Terp Pearls, maar pas op dat je niet de hele rookstroom inademt. Probeer zoveel mogelijk damp op te zuigen.
 • Je mond de juiste vorm voor de O laten produceren, is het meest uitdagende onderdeel. Je tong moet plat op de bodem van je mond rusten. Gebruik dan je lippen om de letter O te vormen.
 • Gebruik je keel om de damp uit je mond te verdrijven. Je hoeft hiervoor slechts licht te hoesten alsof je zucht. Het is misschien even oefenen, maar als je er eenmaal aan gewend bent, is het niet moeilijk.

Frans inhaleren

Zowel rokers als vapers inhaleren vaak op z’n Frans, of ze nu sigaretten of vapes gebruiken. Het wordt ook wel Irish Waterfall genoemd omdat de damp uit je mond opstijgt en naar je neusgaten reist, waar je het inademt. Als je erover nadenkt, lijkt het op een waterval die achteruit loopt. Hier lees je hoe je indruk kunt maken op jouw vrienden met de French Inhale:

 • Neem een grote hoeveelheid damp in en vang deze op met je tong achter in je mond.
 • Open langzaam je mond om de damp te laten ontsnappen (niet uitademen).
 • Strek je onderlip uit zodat de damp naar je neus zal stijgen. Vermijd uitademen.
 • Je tong zou geleidelijk naar de voorkant van je mond moeten bewegen, waardoor de damp naar buiten wordt gedwongen.
 • Verdrijf de damp met je tong nadat je diep door je neus hebt ingeademd. Het zou helpen als je door je neus blijft inademen, zodat de wolk via je neus uit je mond ontsnapt, en zo ontstaat een omgekeerde waterval.

Jellyfish

Het is gemakkelijk om vape-trucs uit te voeren waardoor je er cool uitziet, maar het is veel moeilijker om er een te bedenken die weerspiegelt hoe cool je bent als je iets ingewikkelders voor elkaar krijgt.
Kwallen doen precies dat. Als je onder de knie hebt hoe je O’s moet blazen, kun je de Jellyfish uitvoeren als een van je beste trucs.

Blaas rook uit en vorm een Jellyfish, kwalachtige rookpluim (afb.)
Blaas rook uit en vorm een Jellyfish, kwalachtige rookpluim (afb.)

Een grote O is de sleutel tot het creëren van deze zwevende kleine dierachtige vorm. Terwijl je de eerste O uit je mond trekt, forceer je ook een kleinere O uit je mond met je handpalmen. Je kunt dit allemaal doen door dezelfde trekker over te halen op je vape. Het zou dus helpen om even vol te houden.

Hoe is het afgelopen? Een zachte luchtstroom zou beide O’s samen moeten leiden, waardoor een kwaleffect ontstaat terwijl beide O’s zich bovenaan concentreren, waardoor kleine rookstroompjes achterblijven.

Tot slot

Vape trucs zijn leuk en verbeteren de dampervaring. Het is daarom de moeite waard om ze te leren. Je hebt alleen een vape-apparaat nodig dat werkt en voldoende tijd van jouw kant om de klus te klaren. Verwacht niet van de ene op de andere dag succes. Maar je motivatie moet komen van de blikken op de gezichten van je vrienden als ze je zien optreden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter