Je geheime kerstvrouw? Vera Zinger – Instagram-model en social influencer lijkt drugsdealer met kerstcocaïne

door drugsinc

Je geheime kerstvrouw? Vera Zinger - Instagram-model en social influencer lijkt drugsdealer met kerstcocaïne

Sydney (Australië) – Een glamoureus Instagram-model die online haar avonturen in Europa promoot met allerlei mooie kiekjes. Ze blijkt echter een van de 40 gearresteerde kerst mislukkingen in verband met vermeende cocaïnehandel.

Op 29 november werd Vera Zinger, die geld verdient met het promoten van producten online bij haar 87.000 Instagram-volgers, staande gehouden in de plaats Barangaroo voordat de politie haar auto doorzocht.

https://www.instagram.com/p/B2jHE4QH-_B/?utm_source=ig_web_copy_link

Naar verluidt vonden ze bij haar twee gram drugs en $ 2.150 contant. Ze kreeg een kennisgeving van de rechtbank wegens aanklachten voor onder andere het leveren van verboden drugs, het bezit van verboden drugs en het hebben van opbrengsten uit misdrijven.

De 23-jarige social media influencer staat in januari voor de rechtbank.

Weelderige levensstijl lijkt door te gaan

Haar arrestatie heeft haar sociale media-activiteit echter niet doen stoppen.

Eerder heeft Zinger haar jetset achtige leven op Instagram opgepoetst met prachtige foto’s gemaakt in heel Europa.

Eerder dit jaar, in juni, plaatste ze haar eerste mooie reisfoto, poserend met een schilderachtig uitzicht op Turkije.

https://www.instagram.com/p/B5jCgvmngf3/?utm_source=ig_web_copy_link

Haar reis social media posts laten haar zien op enkele van ’s werelds meest exotische locaties op plekken als Barcelona, Ibiza, Amsterdam, Mykonos en Santorini.

Gedurende twee maanden plaatste Zinger weelderige reis shots waarin beperkt onder- en zwemgoed werd gepromoot aan de Italiaanse kust van Amalfi, Kroatië en resorts in Dubai.

Veel mensen werden gearresteerd

Samen met Zinger werden 83 mensen gedurende zes dagen gearresteerd wegens de levering en distributie van cocaïne. Waaronder een medewerker van de Royal Australian Air Force, een zwangere vrouw en een taxichauffeur.

De politie in Sydney beweert dat 46 daarvan dealers waren. Er wordt echter niet gesuggereerd dat Zinger is gekoppeld aan een van de vermeende dealers.

Een van de gearresteerde mannen was een 51-jarige taxichauffeur die naar verluidt werd gevonden met twee mobiele telefoons. $ 3.400 en meer dan 13 g cocaïne in een verborgen compartiment in de taxi.

De meest recente aanklachten zouden meer dan 350 gram cocaïne en meer dan $ 69.500 contant hebben opgeleverd gedurende zes nachten in november en december.

In een interview zei inspecteur hoofdinspecteur Stuart Bell dat de politie van New South Wales verbaasd was over hoe aanmatigend de vermeende drugstransacties waren geworden.

Sinds 2017 hebben Strike Force Northrop-onderzoekers 251 mensen beschuldigd van drugsgerelateerde delicten, waaronder 160 voor levering.

Bronnen o.a. DailyMail (EN), Innersane (EN), MSN (EN), News AU (EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]