Home Cannabis Massachussets: Drizly lanceert bezorgservice voor cannabis

Massachussets: Drizly lanceert bezorgservice voor cannabis

door Team Inc.

2020-05-07-Massachussets: Drizly lanceert bezorgservice voor cannababis

Nu veel mensen aan huis gekluisterd zijn, is het komen aan medicinale cannabis een crime voor veel patiënten. Daar heeft de online bezorgservice Drizly wat op gevonden. Het bedrijf lanceert Lantern: het eerste on-demand e-commercebedrijf dat cannabis levert in de Massachussetts.

Hoewel het platform is bedacht en gestart door het team van Drizly, zijn de twee bedrijven wel gescheiden. Drizly, een in Boston gevestigd e-commerce bedrijf voor alcohol, heeft met Lantern een nieuw bedrijf opgericht om marihuana te leveren.

Leveren van mediwiet

Het bedrijf begint met de levering van cannabis aan gecertificeerde medische patiënten in Greater Boston. Marihuanawinkels voor de recreatieve markt kunnen nog geen levering aanbieden aan patiënten – hoewel die licentiemogelijkheid binnenkort beschikbaar zal zijn via de Cannabis Control Commission – en werken momenteel niet tijdens de COVID-19-pandemie.

Bestellingen op Lantern zullen in eerste instantie plaatsvinden via Revolutionary Clinics, dat apotheken voor medische marihuana in Cambridge en Somerville exploiteert. “Lantern is uniek als het gaat om discretie en het gemak van online bestellen en thuisbezorging van cannabis aan patiënten in Massachusetts”, aldus Meredith Mahoney, ceo van Lantern. Gisteren lanceerden het bedrijf de intuïtieve digitale ervaring, gericht op het binnen een uur leveren van producten van hoge kwaliteit tegen de beste prijzen.Recreatieve gebruiker

Mahoney zei dat Lantern zich klaarmaakt voor recreatieve e-commerce en bezorging zodra dit kan volgens de wet- en regelgeving . Lantern werkt samen met medische apotheken om hun volledige inventaris online te zetten en is ontwikkeld om patiënten te helpen bij het vinden van producten door middel van eenvoudige navigatie, vragenlijsten en testgegevens.

Lees meer op masslive.com (Bron, EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter