Ontspan met Detox Zone thee verrijkt met cbd

door Team Inc.

detox-thee

Probeer Held Tea Detox Zone verrijkt met CBD-bloemen voor een ongelooflijke ontspanning en een ongeëvenaarde smaakervaring. Held Tea-ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om angst te verminderen en de algehele gezondheid te verbeteren. 

Held Tea Detox Zone ondersteunt u bij een lage bloedsuikerspiegel en een gezond hart. De ingrediënten in deze thee? CBD-bloemen, olijfblad, mango en goudsbloem.

Olijfblad helpt tegen verkoudheid en griep

Olijfbladextract kan een griepcyclus helpen voorkomen of verkorten. Olijfbladeren bevatten fenolische verbindingen, met name oleuroplein, die een krachtige antimicrobiële, antioxiderende en ontstekingsremmende werking hebben aangetoond. Een onderzoeksoverzicht uit 2007 suggereert dat olijfbladverbindingen een interactie aangaan met het eiwit van virusdeeltjes en hun vermogen om ons te infecteren verminderen. Ze vertragen ook de replicatie van virussen waarvan bekend is dat ze verkoudheid en griep veroorzaken.

Tip: gorgelen met olijfbladthee verlicht keelpijn, mogelijk door ontstekingen te verminderen.

Wat doen anti-oxidanten voor ons?

Anti-oxidanten neutraliseren vrije radicalen in het lichaam voor een betere algehele gezondheid. Vrije radicalen beschadigen cellen, DNA en eiwitten, ook wel bekend als oxidatieve stress.

Ingrediënten: CBD bloemen, olijfblad, mango en goudsbloem
Herkomst: Spanje, Egypte en Italië
Smaakbeleving: Zoet, citrusachtig en aards
Allergenen: Cafeïnevrij, glutenvrij, lactosevrij, notenvrij, THC- vrij

Bekijk en bestel deze en meer thee op cbdheld.nl.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]