Rapper Snoop Dogg stopt met roken cannabis

door Team Inc.

cannabis-top

Snoop Dogg kondigt gisteren aan te stoppen met het roken van cannabis. Dit doet hij met een statement op Instagram. Hij zei: “Na veel nadenken en gesprekken met mijn familie heb ik besloten te stoppen met roken. Respecteer alstublieft mijn privacy op dit moment.”

De volgers waren verdeeld over het nieuws, waarbij sommigen vol ongeloof waren en grappen maakten. Ro Marley, zoon van de iconische reggaezanger Bob Marley, zei: “Geen BBQ meer bij oom… de grill staat dit seizoen uit.” Het is momenteel onduidelijk of de belofte van de hiphopartiest echt is of dat de verklaring deel uitmaakt van een uitgebreide marketingcampagne voor zijn cannabisbedrijf Leafs By Snoop.

2023 11 17 Rapper Snoop Dogg stopt met roken

Cannabishandel 

“Dit wordt waarschijnlijk gewoon een virale campagne waarbij hij zijn eigen lijn vapes of edibles of zoiets lanceert”, reageerde iemand op X. De wereldberoemde artiest was al een voorstander van wiet lang voordat het in de VS werd gelegaliseerd. Snoops thuisstaat Californië was de eerste staat die de drug voor medisch gebruik legaliseerde. Het werd later in 2016 legaal voor recreatief gebruik in de staat, in navolging van Colorado en Washington, die dit in 2012 deden. Zijn bedrijf Leafs By Snoop, dat hij in 2015 in Denver, Colorado oprichtte, is gespecialiseerd in het maken van zijn eigen cannabissoorten, concentraten, bloemen en edibles. Snoop heeft tijdens zijn liveshows vaak joints gerookt op het podium. Het is zijn handelsmerk.

Bron: uk.news.yahoo.com (EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]